Sve je dogovoreno - Argentinac pred Hrvatsku ostvario transfer karijere!

12.12.2022

22:54

0

Autor: A. Š.

Mladi vezista na Mundijal stigao kao igrač Benfike, a u polufinale ulazi kao premijerligaš

Sve je dogovoreno - Argentinac pred Hrvatsku ostvario transfer karijere!
Enco Fernandez - Copyright Profimedia

Nema tog selektora koji na velikim takmičenjima voli da mu se oko igrača motaju razni tipovi sa klupskim temama. Međutim, to je postalo nužno zlo, pogotovo otkad se u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu okreću desetine i stotine miliona evra.

Toga nisu bile pošteđene ni nacionalne selekcije na tekućem Mundijalu u Kataru, koji ušao je u ciljnu ravninu. U takmičenju su ostala četiri tima, a pred polufinalni okršaj sa Hrvatskom (utorak, 20) mladi argentinski vezista Enco Fernandez dogovorio je transfer života.

Kako javljaju južnoamerički mediji, fudbaler koji je prošlog leta u Benfiku stigao iz River Plate posle samo godinu dana napustiće Lisabon i preseliti se u Liverpul kod Jirgena Klopa, što je potvrdio i ugledni portugalski list "Rekord".

Detalji buduće saradnje nisu poznati, ali se zna da Argentinac u ugovoru sa Benfikom ima izlaznu klauzulu od 120 miliona evra, koja će, ukoliko bude aktivirana, doneti dodatnu zaradu i Riveru, s obzirom da je prilikom pregovora sa Benfikom dogovoreno da velikanu iz Buenos Ajresa pripadne i 25% od narednog transfera.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike