Vlahomanija ponovo trese Evropu! Arsenal kreće po Srbina i spremio je cifru kojoj Juve neće moći da kaže NE!

23.09.2022

15:56

0

Autor: 24sedam

Italijani pišu o transferu koji bi mogao da obeleži januarski prelazni rok

Vlahomanija ponovo trese Evropu! Arsenal kreće po Srbina i spremio je cifru kojoj Juve neće moći da kaže NE!
Dušan Vlahović - Copyright Profimedia

Start sezone iz snova dao je Arsenalu i njegovim vodećim ljudima vetar u leđa da sanjaju još veće visine. One, koje nisu bile realnost od zlatnih dana "topdžija" pod vođstvom legendarnog Arsena Vengera…

Šest pobeda i prvo mesto u Premijer ligi posle sedam kola dali su dodatni kredit i menadžeru Mikaelu Arteti da od čelnika kluba zatraži dodatna sredstva kako bi tokom zimskog prelaznog roka dodatno ojačao igrački kadar i stvorio mašineriju koja će imati snage do do kraja izdrži šampionsku trku sa premijerligaškim alama na čelu sa Mančester sitijem…

A ta sredstva nisu nimalo naivna za dopunsku selekciju i zimski prelazni rok… A ni meta nije bilo ko, ni manje ni više nego Dušan Vlahović!

Želeo je Arsenal reprezentativca Orlova i prošle zime. Sudeći po medijskim natpisima u jednom momentu bio je i na pol poziciji za kupovinu Srbina iz Fiorentine, koja je na kraju nekadašnjeg đaka Partizana prodala Juventusu.

Pre izvesnog vremena priznao je Vlahović da navodna ponuda „topdžija“ do njega lično nikada nije stigla, ali, ukoliko se ispostavi da italijanski „Kalčomerkato“ raspolaže pravim informacijama, januar bi mogao da protekne u novoj „Vlahomaniji“.

Italijani pišu, a ostvrvski mediji ih prenose, da je Arsenal za zimu spremio neverovatnih 115 miliona evra kako bi u London doveo tandem Juventusa Vlahovića i supertalentovanog Fabija Miretija, a „Kalčomerkato“ na kraju ističe da bi tu ponudu, ukoliko tokom januara stigne u Torinu, Juventus teško mogao da odbije. Pogotovo imajući u vidu još jedan razočaravajući start sezone i silne kritike na račun izgleda Alegrijevog tima, kojih nije bio pošteđen ni jedan od najtalentovanijih napadača sveta.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike