Portugal zbog Ronalda ne može mirno da slavi! Kristijanov potez izazvao zemljotres – svi kod navijača, on u svlačionicu! (VIDEO)

06.12.2022

22:50

0

Autor: A. Š.

Portugalski superstar još jednom pokazao tamnu stranu svoje sujete

Portugal zbog Ronalda ne može mirno da slavi! Kristijanov potez izazvao zemljotres – svi kod navijača, on u svlačionicu! (VIDEO)
Kristijano Ronaldo - Copyright Tanjug/AP Photo/Natacha Pisarenko

Portugal je poslednji učesnik četvrtfinala Mundijala u Kataru! Portugal je večerasdo nogu potukao Švajcarsku (6:1)! I umesto da zajedno proslavljaju veliki uspeh, Portugalci moraju da strepe za atmosferu u timu jer se Kristijano Ronaldo još jednom osetio uvređenim!

Ne tako davno jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena potpisao je sebi otkaz u Mančester junajtedu kada je odbio poziv Erika Ten Haga i umesto na teren otišao direktno u svlačionicu. Nešto slično ponovio je i večeras, u momentima kada su svi njegovi saigrači slavili ogroman uspeh.

Prekaljeni trenerski vuk Fernanrdo Santoš odlučio je da najveću zvezdu svog tima protiv Švajcarske ostavi na klupi i umesto njega u početnih 11 uvrsti mladog napadača Benfike Gonsala Ramosa. Ovaj mu se za to revanširao het-trikom (prvim u dosadašnjem toku Mundijala) i asistencijom, ali se Kristijanu takva odluka očigledno nije svidela, pošto je, umesto na kolektivng slavlje sa navijačima, sam odšetao u svlačionicu.

Nema dileme da će se o ovom potezu u Portugalu pričati možda i više nego o sjajnom rezultatu koji je napravila njihova selekcija, iako je Santoš na konferenciji za medije odmah posle meča sa Švajcarcima pokušao da negira određenu dozu nezadovoljstva kod Ronalda.

- Kristijano i Ramos su dva različita tipa igrača. Nemam problem sa kapitenom naše selekcije, prijatelji smo mnogo godina. On je primer jednog kapitena – istakao je Santoš.

Nova bura kad joj vreme nije ili ne... Videćemo veoma brzo...

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike