Dobitnik 17. Dana Mundijala - Gonsalo Ramos: Portugalski dečak osvetio Orlove, Švajcarce iz Katara ispratila tri prsta! (VIDEO)

06.12.2022

21:23

0

Autor: A. Š.

Mladi Portugalac postigao prvi het-trik na Mundijalu u Kataru

Dobitnik 17. Dana Mundijala -  Gonsalo Ramos: Portugalski dečak osvetio Orlove, Švajcarce iz Katara ispratila tri prsta! (VIDEO)
Gonsalo Ramos - Copyright Profimedia

Utisak je da u dosadašnjem toku Mundijala u Kataru nije bilo teže doneti odluku o tome kome dodeliti epitet dobitnika dana. Posle prvog meča 17. dana takmičenja i eliminacije Španije od Maroka delovalo je da će to zvanje pripasti golmanu afričke selekcije Bonu, koji je u penal seriji odbranio dva šuta reprezentativcima Crvene furije, međutim duel Portugala i Švajcarske sve je promenio.

Iskusni trenerski vuk Fernando Santoš odlučio je da prvu zvezdu tima Kristijana Ronalda ostavi na klupi, što je maksimalno iskoristio mladi Gonsalo Ramos.

Napadač Benfike rođen 2001. godine postigao je prvi het-trik na tekućem planetarnom šampionatu u Dohi i na taj način izrastao je i u "osvetnika" Orlova, a simbolično poslednji gol proslavio je sa visoko podignuta tri prsta.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike