Frka među Portugalcima! Ronaldo na udaru selektora!

05.12.2022

18:54

0

Autor: D. N.

Strateg Selesaa javno kritikovao najveću zvezdu svog tima

Frka među Portugalcima! Ronaldo na udaru selektora!
Kristijano Ronaldo tokom meča sa Južnom Korejom - Copyright Tanjug/AP Photo/Hassan Ammar

Fudbaleri Portugala odigraće sutra protiv Švajcarske utakmicu osmine finala Mundijala u Kataru, a najava pomenutog duela bila je veoma zanimljiva. Pre svega zbog izjava selektora Fernanda Santoša.

Doskorašnjeg fudbalera Mančester junajteda i novog Al Nasra javno je kritikovao Santoš. Tačnije, odgovorio je na pitanje da li je video da je Ronaldo ljutito reagovao na odluku da bude zamenjen u meču protiv Koreje. Takođe je tada gestikulirao palcem prema jednom igraču protivnika.

 

 

- Da li sam video te slike? Jesam i nije mi se to svidelo. Nije uopšte. Zaista mi se nije svidelo. Ali od tog momenta sve o tom slučaju je rešeno. Te stvari rešavamo iza zatvorenih vrata.

To je rešeno. Kraj priče o tome, svi smo fokusirani na sutrašnji meč - objasnio je Santoš, a zatim odgovorio na još jedno novinarsko pitanje.

Da li će CR7 ostati kapiten reprezentacije?

- Samo ja odlučujem o tome ko će biti kapiten kada dođem na stadion. I dalje ne znam kakva će biti postava. Tako sam uvek radio i tako ću uvek raditi. Isto će biti i sutra. Što se tiče te druge teme o kojoj ste me pitali, to je rešeno unutar kuće i tako stoje stvari - zaključio je strateg Selesaa.

Ukoliko izbaci Švajcarsku, igraće sa boljim iz duela Maroka i Španije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike