Čuveni Alveš upozorava Brazilce! Biće teško, oni igraju kao Srbi!

06.12.2022

12:46

0

Autor: G. F.

Iskusni as "spušta loptu" pred četvrtfinale Mundijala

Čuveni Alveš upozorava Brazilce! Biće teško, oni igraju kao Srbi!
Dani Alveš - Copyright Tanjug/AP Photo/Pavel Golovkin

Kada neko kao što su to uradili Brazilci u duelu sa Južnom Korejom, pokaže svu moć, kombinovanu sa lepotom fudbala, onda među navijačima nastane prava euforija.

Upravo je takvo stanje u Brazilu, ali oni iskusni rerpezentativci znaju da je to "mač sa dve oštrice". A ako je neko iskusan onda je to Dani Alveš koji poziva na oprez pred četvrtfinalni duel i podseća na duel sa Orlovima u 1. kolu Mundijala.

- Hrvatska je težak protivnik sa dobrim fudbalerima, koji igraju u evropskim klubovima. Njihova škola fudbala je slična srpskoj! Moramo da se prilagodimo tom stilu igre i dobro isplaniramo meč - rekao je Alveš.

Brazilskog vetarana su pitali i šta misli o potencijalnom polufinalu sa Argentinom, odnosno o duelu sa Lionelom Mesijem.

- Šta da kažem o Mesiju? Sve prolazi kroz njega, kroz njegove noge. U brutalnoj je formi! Ali, sve što mi treba da uradimo je da se borimo za naš cilj. Iz poštovanja prema Hrvatskoj moramo da mislimo samo na taj meč. Mi smo u četvrtfinalu, a ne u polufinalu. Hrvatska je puna kvaliteta i zaslužuje 110 odsto naše pažnje.

Četvrtfinalni meč Mundijala između Brazila i Hrvatske biće odigran u petak sa početkom u 16.00.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike