Englezi pobesneli zbog sambe! Brazilci nemaju poštovanje, pitanje je trenutka kada će ih neki protivnik izudarati zbog toga!

05.12.2022

22:43

0

Autor: A. Š.

Roj Kin i Grejm Sunes baš kritični prema Nejmaru i drugovima

Englezi pobesneli zbog sambe! Brazilci nemaju poštovanje, pitanje je trenutka kada će ih neki protivnik izudarati zbog toga!
Brazilci slave gol protiv Južne Koreje - Copyright Tanjug/AP Photo/Jin-Man Lee

Malo je onih koji su ostali ravnodušni posle dominantnog plasmana Brazila u četvrtfinale Mundijala u Kataru. I dok većina planete oduševljeno priča o sambi koju su Nejmar i drugovi pokazali protiv Južne Koreje (4:1), Englezi ne bi bili oni kada u svemu ne bi pronašli razlog za kritiku.

Karioke su ceo posao u prvoj rundi nokaut faze šampionata završili za nešto više od pola sata. Toliko im je bilo potrebno da stave četiri lopte u mrežu nedoraslog rivala, a posle svakog gola imali su plesnu tačku u kojoj im je u jednom trenutku pridružio i selektor Tite. To se, naravno, nije dopalo ostrvskim tradicionalistima, pa su Kin i Sunes bili vidno razočarani slikama koje su videli u Dohi.

- Ne mogu da verujem šta gledam! Ne mogu da verujem... Mogu da razumem da su plesali posle prvog gola i sjajnog ulaska u utakmicu, ali sve kasnije nije imalo smisla. Ne sviđa mi se to. Ljudi kažu da je to deo njihove kulture, ali za mene je to čisto pokazivanje manjka poštovanja prema protivniku - kazao je legendarni kapiten Mančester junajteda Roj Kin.

Nešto stariji Sunes bio je još oštriji.

- Mislim da je samo pitanje vremena kada će neki igrač nekoga od tih Brazilaca udariti zbog toga - naglasio je nekadašnji as Liverpula.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike