Minut ćutanja za sve koji su propustili utakmicu Srbija - Kamerun! Svet priča o duelu Orlova na Mundijalu! (FOTO)

29.11.2022

10:05

0

Autor: G. F.

Brojni su oni koji tvrde da je to bila najbolja utakmica na Mundijalu

Minut ćutanja za sve koji su propustili utakmicu Srbija - Kamerun! Svet priča o duelu Orlova na Mundijalu! (FOTO)
Pavlović daje gol Kamerunu - Copyright Tanjug/AP

Emocije i fudbal, veza koja je neraskidiva!

Osetili su to svi navijači Srbije u četvrtak tokom utakmice sa Kamerunom. Od očaja do ekstaze, pa nazad u razočarenje. Tako smo prošli. Srbija - Kamerun 3:3. Tako se završilo.

Znamo mi kako nam je bilo, ali hajde da pokušamo da vidimo kako je bilo drugima, koji nisu navijali ni za jednu od dve reprezentacije. Najjednostavnije je reći - savršeno!

Ceo svet je oduševljen utakmicom Srbije i Kameruna. Doslovce oduševljen. Neki idu tako daleko da pišu kako je odigrana "najbolja utakmica na Mundijalu".

 

 

I stvarno, ako pokušamo da zamislimo da su onakvu utakmicu odigrali, recimo Poljska i Nigerija, i mi bismo bili oduševljeni. Imali smo sve što je potrebno da fudbal potvrdi zašto ga ceo svet toliko voli.

Dakle, ako niste navijači za Srbiju (ili Kamerun) mogli ste baš da uživate u utakmici. Potpuno ludilo, preokreti, golovi padaju u serijama... Baš za uživanje.

A kako su utakmicu doživeli oni koji fudbal i dalje doživljavaju kao zabavu vidimo iz objave na stranici "Troll Football", poznatoj po tome što pravi dobro zezanje na brojne fudbalske teme.

 

 

U konkretnom slučaju su možda čak zašli u pomalo morbidne vode, ali je poenta više nego jasna.

- Najbolja utakmica na Svetskom prvenstvu do sada - stoji u opisu fotografije na kojoj se vide uniformisani momci na nekom groblju i na kojoj piše: "Minut ćutanja za sve koji su propustili utakmicu Kamerun - Srbija".

Nama u Srbiji ostaje da se "saberemo", da shvatimo da se posle 2. kola u Kataru zapravo ništa nije promenilo. Naši fudbaleri su tamo otišli kako bi u direktnom duelu sa Švajcarcima obezbedili mesto u osmini finala. I do tog meča su stigli.

Glavu gore, Srbijo! Pamet u glavu, Orlovi! Pa nek ide sve u 16 (najboljih na svetu).

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike