Puklo je, čuveni golgeter udario na selektora! Pitajte ga, on će vam taktički objasniti šta se dogodilo! (VIDEO)

29.11.2022

07:41

0

Autor: G. F.

Nezadovoljstvo jedne od udarnih igala reprezentacije

Puklo je, čuveni golgeter udario na selektora! Pitajte ga, on će vam taktički objasniti šta se dogodilo! (VIDEO)
Kavani i Dijas - Copyright Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Kada na Svetsko prvenstvo odete sa nekim (ne)realnim očekivanjima, pa posle 2 odigrana kola imate samo bod, prirodno se pale neki alarmi.

Ali i na svetlost dana izbiju neki problemi koji su skrivani od javnosti. Zvuči poznato? Naravno da zvuči, ali sada ne pišemo o fudbalskoj reprezentaciji Srbije!

Tema su Urugvajci. I oni, kao i Orlovi, imaju samo taj 1 bod i u 3. kolu moraju da traže prolaz dalje. U 1. kolu su remizirali sa Južnom Korejom (0:0), a u 2. izgubili od Portugala sa 2:0.

Tamošnji navijači su očekivano nezadovoljni i traže odgovore na brojna pitanja. Jedno od njih je i zbog čega nije postignut nijedan gol, a odgovor je, uz objašnjenje svoje nešto lošije partije dao čuveni napadač Edinson Kavani.

 

 

Odgovor je takav da će sigurno izazvati mnogo polemika i potresa u Urugvaju, a Kavani je direktno udario na selektora Dijega Alonsa. I to onako s osmehom (podsmehom) na licu.

- Šta se desilo? To ćete morati da pitate Alonsa. Njega pitajte, on će umeti taktički preciznije da vam objasni šta se dogodilo - rekao je Kavani nakon poraza od Portugala.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike