Španska princeza pronašla fudbalskog princa: Buduća kraljica zaljubljena u mladu zvezdu Barselone

29.11.2022

09:16

0

Autor: 24sedam

Prestlonaslednica, najstarija ćerka kralja Filipa nije mogla da sakrije svoju tajnu od novinara

Španska princeza pronašla fudbalskog princa: Buduća kraljica zaljubljena u mladu zvezdu Barselone
Princeza Leonor - Copyright Profimedia

Španski mediji od jutros bruje - buduća kraljica Leonor zaljubljena je do ušiju u svog princa!

Njen princ zove se Gavi, igra za Barselonu, važi za najveću mladu fudbalsku zvezdu u Evropi i šire i trenutno se nalazi u Kataru sa nacionalnim timom, gde je postao treći najmlađi strelac u istoriji svetskih prvenstva posle čuvenog Pelea i Meksikanca Manuela Rosasa, postigavši gol protiv Kostarike.

Ako ste se zapitali da li je ljubav uzvraćena, odgovor je nije ili ne zna se! Simpatije su sigurne samo sa strane 17-godišnje devojke koja prikuplja slike popularnog fudbalera i, kako "As" navodi, ima posebnu fasciklu u koju ih odlaže. Sve je otkriveno tako što su novinari saznali da je Gavi poklonio kralju Filipu svoj dres, ali manje veličine koji je očigledno bio namenjen njegovoj zaljubljenoj ćerki.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GAVI (@pablogavi)

 

Leonor od Burbona i Ortiza je starija ćerka kralja Filipa (54) i kraljice Leticije (50), pa je samim tim i prva u liniji nasledstva krune pre svoje sestre Sofije. Ukoliko kraljevski par ne dobije muškog potomka, Leonor će biti treća kraljica u istoriji Španije posle Huane I (XV vek) i Izabele II (XIX vek).

Leonor ne bi bila prva članica španske kraljevske porodice koja se zagledala u poznatog sportistu. Njena tetka Kristina, rođena sestra kralja Filipa, udala se za španskog rukometaša i beka Barselone Injakija Urdangarin sa kojim ima tri sina i jednu ćerku.

Njih dvoje su se upoznali na Olimpijskim igrama 1996. godine u Atlanti. Princeza Kristina bila je jedriličarka i učestvovala je na OI u Seulu 1988. godine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike