Supruga Milana Borjana dobila strašne poruke nakon meča sa Hrvatima: Hoće li Milan traktorom do Beograda!? (FOTO)

28.11.2022

10:31

0

Autor: A. S.

Brojevi telefona supružnika Borjan podeljeni su na društvenim mrežama, pa se bura ne smiruje

Supruga Milana Borjana dobila strašne poruke nakon meča sa Hrvatima: Hoće li Milan traktorom do Beograda!? (FOTO)
MIlan Borjan - Copyright Profimedia

Fudbaleri Kanade juče su poraženi u meču drugog kola na Svetskom prvenstvu od ekipe Hrvatske sa 4:1, a taj duel ostao je u senci niza uvreda na račun golmana Milana Borjana.

Pouzdani čuvar mreže Crvene zvezde i Kanade bio je na udaru navijača najpre na stadionu, koji su mu pogrdno skandirali i izložili provokativnu zastavu, a provokacije su nastavljene i u TV prenosu na hrvastkim televizijama, kao i posle utakmice u tekstovima medija iz regiona.

Ipak ni tu nije bio kraj, već se na udaru provokatora našla i porodica golmana, tačnije njegova supruga Snežana, koja je na Instagramu podelila o čemu se tačno radi.

Ona je navela da je čula prozivke na račun svog supruga i odgovorila u svom stilu, a potom je u narednoj objavi obelodanila da je nje broj telefona, kao i njegog supruga, podeljen putem društvenih mreža, pa su se pozivi i poruke nizale do kasno u noć.

Poruke koje su pristigle gospođi Borjan od navijača su za svaku osudu i nimalo se ne tiču sporta. Počelo je od komentara "Nisam Livaja, ali znam i ja zabiti", pa sve do "Hoće li Milan traktorom do Beograda?". Tako su ponovo aludirali na akciju Oluja, u kojoj je porodica golmana proterana iz Knina.

Printscreen/instagram/snezanafi
 

- Ok, pobedili ste, vređali celu utakmicu. Koja je poenta da ste na Fejsbuk izbacili naše brojeve telefona i zovete nas celu noć i šaljete poruke, vređate? Instagrame ste nam blokirali najstrašnijim uvredama. Koliko ste bolesni i zadojeni mržnjom. Svako normalan bi slavio pobedu, a vi živite i slavite mržnju - dodala je Snežana Borjan.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike