Ronaldo iznenadio u Kataru! Ovaj potez posle intervjua, niko nije očekivao (FOTO)

21.11.2022

10:58

0

Autor: A. S.

Prve reči o onome što je rekao Morganu

Ronaldo iznenadio u Kataru! Ovaj potez posle intervjua, niko nije očekivao (FOTO)
Kristijano Ronaldo - Copyright tanjug/ap, profimedia/mn press

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo iznenadio je novinare u Kataru, na startu Svetskog prvenstva.

Naime, uvodnih dana, svaka ekipa ima konferencije za medije, a ponedeljak je rezervisan za Portugal.

Međutim, kako nije bilo najavljeno, mali broj novinara se pojavio, ali je onda stigao Kristijano Ronaldo.

 

 

Ovo je prvo pojavljivanje Ronalda pred medijima nakon velikog intervjua Pirsu Morganu, u kome je govorio o problemima u Mančester junajtedu i više puta prozvao klub i ljude kako u upravi, tako i one sa kojima deli svlačionicu.

-  Atmosfera je odlična, nema problema, potpuno smo koncentrisani. Možete pomoći ako ne pričate o meni. Potpuno sam otporan na metke. Ako pitate druge igrače o Kristijanu Ronaldu, ja ću biti uznemiren. Ako želiš da ih pitaš za Svetsko prvenstvo i tim, voleo bih da to uradite - kazao je Ronaldo, pa je priznao da smatra za sebe da nije savršen, ali i odbacio kritike zbog tajminga intervjua:

- Tajming je uvek tajming. Sa vaše strane je lako videti kako možemo izabrati tajming. Ponekad pišete istinu, ponekad pišete laži. Ne moram da brinem o tome šta drugi misle. Ja pričam kad hoću. Svi znaju ko sam, u šta verujem. Poznaju me od moje 11. godine. Neće biti pod uticajem onoga što ljudi govore i pišu o meni. Grupa je veoma povezana. Ne sumnjam u ovu nedavnu epizodu. To neće oblikovati tim.

Portugalac je potvrdio da se oseća odlično i da je spreman za Mundijal.

- Osećam se odlično, oporavio sam se, dobro treniram i spreman sam da počnem SP na najbolji mogući način. Osećam da ova reprezentacija Portugalije ima neverovatan potencijal. Mislim da možemo sigurno da pobedimo, ali moramo da se fokusiramo na narednu utakmicu. Dakle, fokusiramo se na Ganu, da pobedimo i krenemo dobro. Na kraju ćemo da vidimo ko je najbolji, ali verujem da je Portugalija najbolji tim na ovom Mundijalu. Ali moramo to da pokažemo na terenu - kazao je Ronaldo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike