Mančester junajted preduzeo akcije protiv Ronalda: Portugalski reprezentativac ozbiljno ugrozio svoju budućnost?

18.11.2022

11:55

0

Autor: I. P.

Portugalski reprezentativac ozbiljno je ugrozio svoju budućnost u Junajtedu nakon intervjua u kojem je kritikovao menadžera Erika ten Haga i upravu kluba

Mančester junajted preduzeo akcije protiv Ronalda: Portugalski reprezentativac ozbiljno ugrozio svoju budućnost?
Kristijano Ronaldo - Copyright Tanjug/AP

Mančester junajted saopštio je da preduzima "odgovarajuće korake" kao odgovor na bombastični  intervju Kristijana Ronalda sa Pirsom Morganom u kojem je optužio klub da ga je "izdao".

Klub sa Old Traforda izdao je saopštenje u petak ujutru, ali je odbio da kaže koje su to mere i insistirao da neće komentarisati "dok se proces ne završi".

U saopštenju Junajteda stoji: „Mančester junajted je jutros pokrenuo odgovarajuće korake kao odgovor na nedavni intervju Kristijana Ronalda za medije. Nećemo davati dalje komentare dok se ovaj proces ne završi.'

Portugalski reprezentativac ozbiljno je ugrozio svoju budućnost u Junajtedu nakon intervjua u kojem je kritikovao menadžera Erika ten Haga i upravu kluba.

Sportsmail je ranije ove nedelje otkrio da Junajted konsultuje advokate o tome da li njegovi komentari predstavljaju kršenje njegovog ugovora  vrednog 500.000 funti nedeljno.

Junajtedova upravo je želela da sačeka dok se ne emituje ceo intervju za TalkTV - koji je bio u dva dela u sredu i četvrtak uveče - pre nego što odluči da li da preduzme akciju.

 

 

Ronaldo je podstakao da intervju sa Morganom, bude tempiran da se poklopi sa pauzom na Svetskom prvenstvu kada će biti odsutan iz Junajteda sa Portugalom najmanje tri nedelje.

Ovaj 37-godišnjak, koji se vratio u Junajted na drugi period u leto 2021, optužio je Ten Haga i rukovodioce da su pokušali da ga prinudno oteraju  iz kluba.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike