Ronaldo opet snažno udario: Laž je da me niko nije želeo, igraću do 40. godine

18.11.2022

06:15

0

Portugalska zvezda nije želela letos da napusti Mančester junajted

Ronaldo opet snažno udario: Laž je da me niko nije želeo, igraću do 40. godine
ronaldo6 - Copyright tanjug/ap, profimedia/mn press

U poslednjem delu intervjua Kristijana Ronalda engleskom novinaru Pirsu Morganu, portugalska zvezda je otkrila svoje planove za budućnost, dokle planira da igra, kakvi su mu odnosi sa Leom Mesijem i šta prognozira za Mundijal u Kataru.

Portugalac je, takođe,  demantovao i priče o tome da letos nije bilo kluba koji je želeo da ga dovede u 37. godini:

- Potpuna je laž da niko ne želi da me potpiše. Mnogi klubovi... Dobro, ne mnogo, ali neki klubovi žele da me potpišu. Ipak, nisam otišao jer sam se dobro osećao u Mančester junajtedu. Ovo je istina - rekao je Ronaldo.

Portugalac postao je igrač Junajteda u leto 2021. godine, posle transfera iz Juventusa. Prethodno je Ronaldo igrao za Mančester junajted od 2003. do 2009. godine. U leto 2022. interesovanje za Ronalda pokazali su navodno Čelsi, Bajern, Napoli, Sporting i drugi klubovi.

 

 

Međutim, svi oni će imati još jednu priliku da ga dovedu, jer Ronaldo ne odustaje od fudbala:

- Želim da igram još dve ili tri godine. Ovo je maksimum. Želim da završim karijeru sa 40 godina. Mislim da su to dobre godine. Ali ne znam šta će biti u budućnosti. Život je dinamičan, ne ostvaruju se svi planovi. Nikad ne znaš šta te čeka.

Mnogi se već godinama pitaju kakav je njegov stav prema Leu Mesiju, sa kojim je bio i na timskom i na individualnom planu veliki rival:

- Lionel i ja imamo sjajan odnos. Nismo prijatelji u tom smislu te reči. Za mene je prijatelj momak koji je bio u tvojoj kući kojem se javljaš. To tako nije sa Mesijem. Više smo kao saigrači. Veoma ga poštujem zbog načina na koji uvek priča o meni. On je sjajan momak koji radi velike stvari za fudbal - rekao je Ronaldo, a onda se osvrnuo na šanse da protiv Argentinca zaigra na Mundijalu u Kataru:

- Mislim da je Katar spreman da bude domaćin Svetskog prvenstva. Naravno, biće čudno igrati usred sezone, ali u isto vreme je i izazov. I ovo je dobro. Osećam se odlično, osećam dobru energiju. Igrati protiv Mesija u finalu Svetskog prvenstva? Bilo bi previše dobro. Predobra fantazija.  Optimista sam. Imamo sjajnog trenera, sjajnu generaciju igrača. Radujem se našem nastupu na Svetskom prvenstvu i mislim da će biti uspešan. Naravno da će biti teško, neverovatno teško. Ali sve je moguće. Borićemo se - rekao je Ronaldo u intervjuu za Pirsa Morgana.

Kristijano Ronaldo i Portugal igraće na Svetskom prvenstvu u Kataru u grupnoj fazi turnira protiv Gane (24. novembra), Urugvaja (28. novembra) i Južne Koreje (2. decembra).

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike