Real je početkom leta imao bombu koja je mogla da zaseni nedolazak Mbapea! O ovom transferu bi se dugo pričalo!

05.09.2022

16:50

0

Autor: 24sedam

Posao je propao zbog problema koji je sada rešen

Real je početkom leta imao bombu koja je mogla da zaseni nedolazak Mbapea! O ovom transferu bi se dugo pričalo!
profimedia-0687319806 - Copyright Profimedia

Najzanimljiviji deo godine za svakog fudbalskog fanatika završen je pre nekoliko dana. Zavesa na letnji prelazni rok spuštena je u svim najjačim liga Evrope i sada se svode utisci urađenog pre nego što počnu pripreme za zimsku pijacu.

Bez ikakve dileme jedna od top priča tek završenog prelaznog roka bila je odluka Kilijana Mbapea, koji se dugo lomio oko mogućnosti da pređe u madridski Real ili da ostane u PSŽ-u. Iako su mu na „Bernabeuu“ već spremili crveni tepih, francuski superstar je na kraju prelomio da potpiše novi ugovor sa „svecima“, što je izazvalo veliko razočaranje u španskoj prestonici.

Ipak, Florentino Perez nije sedeo skrštenih ruku. Pokušao je da zamaskira taj neuspeh drugim bombastičnim transferom i bio je na pragu da uspe. Ipak, pregovori sa Gabrijelom Žezusom početkom leta na kraju su propali zbog viška igrača koji ne dolaze iz zemalja evropske unije.

 

 

Na kraju, brazilski napadač je dres Mančester sitija zamenio za opremu Arsenala, a Madriđani su danas uspeli da oslobode jedno mesto na listi „non-EU“ igrača, s obzirom da je španski pasoš dobio Vinisijus Žunior, koji će se u budućnosti voditi kao domaći igrač.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike