Srbija u Kataru ovo mora da uradi i rezultat neće izostati: Kapiten Tadić otkrio kakva je atmosfera među Orlovima!

17.11.2022

17:30

0

Autor: A. Š.

Iskusni vezista optimista pred početak Mundijala

Srbija u Kataru ovo mora da uradi i rezultat neće izostati: Kapiten Tadić otkrio kakva je atmosfera među Orlovima!
Dušan Tadić - Copyright MN Press

Dugo srpska javnost nije sa više entuzijazma i optimizma ispratila fudbalsku reprezentaciju na veliko takmičenje, kao što je to bilo nedavno sa izabranicima Dragana Stojkovića Piksija.

Sadašnja generacija Orlova pod vođstvom jednog od najboljih srpskih fudbalera svih vremena potpuno je promenila svoju DNK i od bojažljivog skupa dobrih individualaca postala je ekipa koju mnogi svrstavaju među potencijalna velika iznenađenja na predstojećem Mundijalu u Dohi.

Da je slično raspoloženje i među samim reprezentativcima potvrdio je kapiten Dušan Tadić, koji je uoči sutrašnjeg prijateljskog meča sa Bahreinom u prvi plan istakao fantastičnu atmosferu u svlačionici Srbije.

- Od prvog dana kada je mister Stojković preuzeo tim, oseća se pozitivna energija i svi jedva čekamo da se okupimo. Uživamo u svakom mogućem trenutku. Treba samo da se prepustimo, da igramo našu ofanzivnu igru sa puno optimizma i rezultat sigurno neće izostati. Očekivanja za utakmicu protiv Bahreina ista su kao i za svaku pretohdnu, ne zanima nas ime protivnika, uvek idemo na pobedu – rekao je Dušan Tadić.

Duel u Bahreinu (petak, 16.30) biće ujedno i generalna proba Orlovima pred odlazak u Dohi, gde će prvi meč na prvenstvu sveta igrati protiv Brazila 24. novembra.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike