Mundijal u epizodi Instagram vs rijaliti! Doha šljašti, stadioni iznutra ostavljaju bez daha, ali je spoljašnost šokantna! (VIDEO)

17.11.2022

16:46

0

Autor: A. Š.

Srbi i Brazilci će posebno biti u neverici

Mundijal u epizodi Instagram vs rijaliti! Doha šljašti, stadioni iznutra ostavljaju bez daha, ali je spoljašnost šokantna! (VIDEO)
Slike Dohe pred SP - Copyright Printscreen/Instagram

Mundijal nam kuca na vrata. Do početka najvažnijeg fudbalskog takmičenja na svetu ostalo je još samo tri dana, a kako se bliži svečano otvaranje planetarnog šampionata u Dohi sve je više fotografija i video zapisa sa lica mesta koji kod navijača bude potpuno različite emocije.

Na prvi pogled potpuno je jasno da prebogati Katarani nisu štedeli kako bi sve posetioce ostavili bez daha. Doha šljašti kao Las Vegas, bukvalno na svakom koraku imate neki podsetnik da ste u gradu domaćinu fudbalskog prvenstva sveta, dok novoizgrađeni stadioni kod prosečnih ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svetu „teraju vodu na usta“.

 

 

Skoro pa nadrealno deluju snimci unutrašnjosti fudbalskih zdanja u Kataru. Svlačionice, lože, tribine… sve je uređeno tako da svi direktni učesnici Mundijala imaju najveći mogući komfor, međutim kada se samo malo zagrebe ispod svog tog blještavila prosto je neverovatno ono što se može naći.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doha News (@dohanews)

 

Posebno šokirani mogli bi da ostanu navijači Srbije i Brazila koji 24. novembra budu sa tribina stadiona „Lusail Ikonik“ bodrili svoje reprezentacije.

Razlog je prilično bizaran, s obzirom na to da se radi o stadionu koji vredi više od milijardu dolara. Naime, na društvenim mrežama pojavili su se snimci sa platoa ispred zdanja projektovanog da primi 80.000 ljudi, a na kojima se vidi kako su se u neposrednoj blizini stadiona otvaraju mini krateri u pločniku, koji bi mogli da budu i te kako opasni ukoliko ostanu ne sanirani u samoj završnici priprema za početak Mundijala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPORTbible (@sportbible)

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike