"Orlovi" se doterali za Katar! Piksijeva ekipa spremna za sve mundijalske izazove (FOTO/GALERIJA)

15.11.2022

08:20

0

Autor: 24sedam

Fudbalska reprezentacija Srbije u stilu otišla na Mundijal!

"Orlovi" se doterali za Katar! Piksijeva ekipa spremna za sve mundijalske izazove (FOTO/GALERIJA)
"Orlovi" pred put u Bahrein - Copyright fss.rs

Mada je selektor Dragan Stojković Piksi na konferenciji za novinare pred polazak z Katar, sve zabrinuo podatkom da je do ponoći mogao da se revidira spisak putnika za Mundijal, noć nije donela nikakva neprijatna iznenađenja.

To znači da je u lekarski tim reprezentacije procenio da su povrede igrača takvog tipa da će i Mitrović i Vlahović i svi ostali biti u prilici da zaigraju na Svetskom prvenstvu, a od procene selektora zavisiće da li će to biti na prvom meču protiv Brazila (24. novembar) ili kasnije kada "orlovima" predstoje dueli protiv Kameruna  (28. novembar) i Švajcarske (2. decembar).

Pre polaska na aerodrom, odakle će poleteti prvo za Bahrein, reprezentacije se fotografisala ispred ulaza u Sportski centar Stara pazova i oduševili sve!

Po prvi put orlovi su se prikazali u teget odelima, sportski i elegantno skrojenim, sa belim patikama tek da bi izgubilo smisao pitanje "gde vam je kravata", a izgledu dao potpunu ležernost. Potpuna elegancija.

A ovako je bilo na aerodromu:

Reprezentativci su sinoć odradili lakši trening, a u goste su im došli zamenik predsednika FSS Nenad Bjeković i generalni sekeretar Jovan Šurbatović.

Prva i jedina provera će im biti meč sa Bahreinom 18. novembra u 16.30 sati.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike