Nejmar je spreman da muči Orlove! Dron pomogao Brazilcu da obori nesvakidašnji rekord i dokaže da je majstor! (VIDEO)

14.11.2022

19:55

0

Autor: A. Š.

Napadač PSŽ primio loptu koja je pala sa velike visine

Nejmar je spreman da muči Orlove! Dron pomogao Brazilcu da obori nesvakidašnji rekord i dokaže da je majstor! (VIDEO)
Copyright Printscreen/Youtube/Vi na TV

Drugi put uzastopno žreb za prvenstvo sveta stavio je u istu grupu Srbiju i Brazli. „Karioke“ na gotovo svakom Mundijalu slove za jedne od najvećih kandidata za osvajanje trofeja, a na putu do šestog u istoriji ove zime predvodiće ih Nejmar.

Sjajni napadač PSŽ-a bez dileme biće jedan od najpopularnijih fudbalera na predstojećem Mundijalu u Kataru, a dok planetarna javnost spekuliše da će mu ovo biti poslednja prilika da osvoji „Zlatnu boginju“ Nejmar dokazuje da u fantastičnoj formi dočekuje šampionat u Dohi.

Naime, Brazilac je na jednom od poslednjih treninga pred otvaranje prvenstva sveta oborio nesvakidašnji rekord. U izazovu jednog brazilskog TV voditelja Nejmar je uspeo da primi loptu koju je dron ispustio sa visine od 35 metara, prestigavši tako rezultat koji je 2018. ostvario Vinisijus Žunior koji je uspešno primirio loptu palu sa visine od 29 metara.

Pre nego što je Nejmar izveo potez vredan divljenja Vinisijus Žunior, Eder Militao, Rafinja, Entoni i golman Mančester sitija Ederson nisu uspeli da prime loptu koja je padala sa 30 metara, dok je Rišarlison u tome uspeo, ali ne i da obori rekord Nejmara u pokušaju lopta ostane u njegovom posedu posle leta od 40 metara.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike