Dva Dušana, Sergej, Filip i naravno Mitrogol! FIFA očekuje da Piksijevi "orlovi" budu iznenađenje na Mundijalu!

04.11.2022

13:52

0

Autor: 24sedam

Izdvojena srpska petorka koja će zasijati u Kataru

Dva Dušana, Sergej, Filip i naravno Mitrogol! FIFA očekuje da Piksijevi "orlovi" budu iznenađenje na Mundijalu!
Dragan Stojković Piksi - Copyright Printscreen/Twitter/FSS

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) polako diže temperaturu među navijačima pred početak Svetskog prvenstva u Kataru.

Rade se detaljne analize reprezentacija učesnica Mundijala, predviđaju raspleti po grupama i u daljem toku takmičenja, a Srbija je prepoznata kao tim koji može daleko!

 

 

Očigledno su u FIFA prepoznali kvalitet u redovima Piksijevih "orlova", pa našu reprezentaciju vide kao potencijalno iznenađenje na Mundijalu!

- Da li bi Srbija mogla da bude jedno od iznenađenja Svetskog prvenstva? Nije uspela da se kvalifikuje za prošli EURO, nikada nije stigla do nokaut faze Mundijala pod ovim imenom, ali bi sada moglo sve da se promeni pod vođstvom Dragana Stojkovića. Bez poraza su se plasirali kao prvi iz A kvalifikacione grupe, pobedivši Portugal Kristijana Ronalda - ocena je FIFA, a izdvojeni su i fudbaleri koji bi mogli da zasijaju u Kataru.

Kapiten Dušan Tadić, Filip Kostić, Sergej Milinković Savić, Dušan Vlahović i sasvim logično Aleksandar Mitrović su srpska petorka od koje se mnogo može očekivati.

Nemamo šta da dodamo niti bismo se bunili da su ljudi iz FIFA u pravu!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike