Ronaldo ponovo "pecnuo" Junajted: Portugalac se setio ponude Sitija i šta mu je rekao Ferguson pa je presekao - OK šefe!

16.11.2022

22:03

0

Autor: A. S.

Saga između Kristijana i kluba sa Old Traforda nema kraja

Ronaldo ponovo "pecnuo" Junajted: Portugalac se setio ponude Sitija i šta mu je rekao Ferguson pa je presekao - OK šefe!
Ronaldo i Aleks Ferguson - Copyright Profimedia

Kristijano Ronaldo je pre nekoliko dana dao opširan intervju Pirsu Morganu i tom prilikom otkrio mnoge nepoznate detalje iz života, ali i više puta "pecnuo" Mančester junajted, što je okarakterisano kao uvreda kluba.

Danas se u javnosti pojavio novi isečak iz intervjua, a Portugalac je u ovom delu govorio o povratku u Mančester junajted 2021. godine, a u tom trenutku je bio na meti i gradskog rivala, Sitija.

- Pa, iskreno, bilo je blizu...Ali kao što znate, moja istorija u Mančester junajtedu, moje srce, osećate se da to pravi razliku. I naravno, takođe, ser Aleks Ferguson. Tako da sam bio iznenađen kada su me tražili. Ali to je bila svesna odluka. Jer srce govori, veoma glasno u tom trenutku - rekao je Ronaldo, a potom otkrio da je Aleks Ferguson bio presudan u njegovoj odluci:

- Mislim da je to bio ključ. To je bila razlika u tom trenutku, ali ne mogu da budem lojalan skroz, ne bih rekao da Mančester siti nije bio blizu. Ali mislim da sam doneo svesnu odluku. Ne kajem se. I kao što ste ranije spomenuli, ser Aleks Ferguson je bio ključ. Razgovarao sam s njim... Rekao mi je da je nemoguće da odem u Mančester Siti. A ja kažem: 'OK, šefe'. Tako da sam doneo odluke i ponavljam, to je bila dobra odluka.

Međutim, i u ovom delu razgovora pecnuo je klub sa Old Traforda, pa je istakao da je klub ostao zamrznut u vremenu, te 2021. bio je isti kao i 2009. kad je otišao.

- Bio sam iznenađen. Mislio sam kada sam potpisao da će te godine potpisati Sančo, Varan, plus ja, da će stvari biti onako kako treba da budu u Mančesteru. Kao što ste spomenuli, pa, Ser Aleks Ferguson je ostavio veliku prazninu u klubu, ne samo Ser Aleks Ferguson, jedna osoba za koju sam mislio da je napravila razliku; David Gil, predsednik, je veoma, veoma dobar čovek. I struktura oko ser Aleksa Fergusona je takođe bila veoma važna. Tako da sam znao da Mančester junajted nije isti. Nisam znao da je to bio toliki jaz. Svašta se desilo u poslednjih 10 godina, i to je bila stvar koja me je najviše iznenadila, da budem iskren - istakao je Ronaldo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike