Navijači razočarani potezom Ronalda: Sramota je što ovako završava karijeru, pravi cirkus od kluba!

14.11.2022

07:02

0

Intervju Portugalca izazvao bes među pristalicama "crvenih đavola"

Navijači razočarani potezom Ronalda: Sramota je što ovako završava karijeru, pravi cirkus od kluba!
Kristijano Ronaldo - Copyright Profimedia/Federico Guerra Maranesi/PPAUK

Kristijano Ronaldo se od povratka u Mančester junajted nije pronašao i zaigrao svoju prepoznatljivu igru. Tek na trenutke je prikazivao ono što su navijači širom sveta navikli od jednog od najboljih, ali bilo je i problema u svlačionici, nesporazuma, pa i jedne suspenzije.

O svemu tome, Portugalac je rešio da progovori, pa je u intervjua sa Pirsom Morganom izneo optužbe kako ljudi iz kluba čine sve da ga oteraju sa "Old Traforda".

Ubrzo nakon intervjua, oglasili su se i navijači na društvenim mrežama, a većina komentara je saglasna - Ronaldo je taj koji nema poštovanje ni prema klubu, ni prema onome što je napravio u prvom boravku na "Old Trafordu".

- Što pre ode, to je bolje, nije nam potreban, pravi od kluba cirkus - napisao je jedan navijač, dok je drugom zasmetalo to što Portugalac ističe sebe ispred kluba:

- Njegov ego je upropastio sve, sramota je da na ovaj način završava karijeru.

Mediji sa Ostrva pišu da je Portugalac i definitivno otpisan, a da se na ovaj intervju odlučio možda i s namerom da ode pola godine pre isteka ugovora, jer sezona u MLS ligi počinje u martu. 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike