Mitrogol, "ljudožder" Suarez i "deda" Modrić spremni za Katar! Pogledajte najbolju najavu Mundijala koju ćete ikada videti! (FOTO, VIDEO)

15.11.2022

15:03

0

Autor: G. F.

Komičan crtać poznatog sajta šaljivo prozvao sve zvezde i podigao raspoloženje pred početak Svetskog prvenstva

Mitrogol, "ljudožder" Suarez i "deda" Modrić spremni za Katar! Pogledajte najbolju najavu Mundijala koju ćete ikada videti! (FOTO, VIDEO)
Najava Mundijala - Copyright printscreen/twitter/BR report

Ostavite sve što radite i pogledajte ovo pravo malo remek-delo! Nemamo šta drugo da vam kažemo.

Pred vama je najbolja najava Svetskog prvenstva svih vremena. Poznati sajt napravio je crtani film i glavne uloge dodelio akterima predstojećeg Mundijala.

 

 

One velike zvezde imaju sasvim logično veće uloge, neki su tek epizodisti, ali je svaka selekcija dobila svog glumca.

Srbiju predstavlja Aleksandar Mitrović, a pored Mitrogola u ovom izuzetno duhovitom crtaću vidimo i "ljudoždera" Suareza, "dedu" Luku Modrića koga u kolicima voze kroz aerodrom, spremnog i nasmejanog Mesija, ali i tužne Đanluiđija Donarumu Mohameda Salaha i Erlinga Halanda koji ispraćaju putnike na avion.

printscreen/twitter/BR report
 

Tu je i Kristijano Ronaldo kome saigrači nose prtljag, Garet Bejl, koji je sa sobom poneo štapove za golf, Nemci koji u svojim skupocenim automobilima dolaze na aerodrom, a onda se pojavi i Tomas Miler koji na konju dojaše na destinaciju za polazak u Katar.

printscreen/twitter/BR report
 

Kazemiro na primer "švercuje" krvoločnog psa u grudima, Mbape ide preko reda jer je brži od svih, selektor Engleske Garet Sautgejt radio kao stjuart na bording pasu i jedva pusti Trenta Aleksander-Arnolda da uđe u avion...

Ma dovoljno smo otkrili... Pogledajte ovaj fantastično zabavan crtani film. Uživaćete sigurno. I gledaćete ga ponovo i ponovo!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike