Skandal u Brazilu, a ima veze i sa Srbijom! Selektor od igrača tražio mnogo prljavu stvar!

05.11.2022

09:04

0

Autor: 24sedam

Važe za favorita za titulu prvaka sveta, a do trona su spremni da stignu i uz pomoć prevara

Skandal u Brazilu, a ima veze i sa Srbijom! Selektor od igrača tražio mnogo prljavu stvar!
Selektor Tite - Copyright Tite,AP Photo/Christophe Ena

Voli se na ovim prostorima fudbalska reprezentacija Brazila još od vremena kada je legendarni Pele nosio žuti dres.

To neko čarobnjaštvo sa loptom, ta neka razigranost na terenu, igra za gol više... sve su to razlozi zbog čega Srbi navijaju za Brazil. Naravno ukoliko baš "orlovi" nisu rival selekciji iz Južne Amerike.

Veliko je pitanje hoće li ta naša naklonost Brazilcima ostati na snazi i posle vesti koje su stigle iz ove države. Vesti koje se odnose na fudbalsku reprezentaciju i selektora Titea, vesti koje su u najmanju  ruku skandalozne!

Tite je tražio od igrača da glume povrede do početka Mundijala kako bi što svežiji došli na Svetsko prvenstvo, odnosno na prvu utakmicu u grupnoj fazi. A to će biti utakmica sa Srbijom!

Vest o "nečasnim" radnjama Titea preneo je čuvei brazliski list Globo i to nakon što su saznali delove razgovora selektora sa svojim izabranicima.

- Tite je zatražio da igrači odglume povrede kako bi izbegli nastupe za klubove u narednom periodu - piše Globo, pa za pojašnjenje koristi primer napadača Gabrijela Barbose Gabigola.

- Gabigol je pitao Titea kakvu bi povredu trebalo da odglumi. Ovaj mu je potom saopštio da on nema nikakve potrebe da glumi jer ga neće voditi na Svetsko prvenstvo!

Dakle, dok sve reprezentacije strepe za svoje fudbalere i ne mogu da dočekaju da se prvenstva prekinu zbog Mundijala, te da se svi zdravi i spremni odazovu pozivima selektora, Tite se služi prljavi trikovima.

Nadamo se da će mu nesportske radnje biti naplaćene već 24. novembra na startu Mundijala tokom utakmice sa Srbijom!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike