Lalatović i Lazetić nastavljaju "rat" i posle "mirne" Bačke: On ne sme da sedne pored mene, lako mu je kad se njegovog brata plaše! (VIDEO)

13.11.2022

07:50

0

Autor: A. S.

Ni Lazetić nije prećutao

Lalatović i Lazetić nastavljaju "rat" i posle "mirne" Bačke: On ne sme da sedne pored mene, lako mu je kad se njegovog brata plaše! (VIDEO)
Nenad Lalatović i Žarko Lazetić - Copyright MN Press

Medijski rat između Nenada Lalatovića i Žarka Lazetića ipak se nastavlja i nakon meča 19. kola Superlige.

U najavi susreta u Bačkoj Topoli, trener niškog Radničkog je pohvalio svog kolegu sa klupe ekipe iz Bačke i na taj način pokušao da spusti loptu u odnosu koji je već izvesno vreme narušen. Međutim, nakon jučerašnjeg meča, jasno je da se ništa nije promenilo.

Nakon što su Nišlije doživele poraz, Lalatović je stigao na konferenciju za medije, koju je održao sam.

- Gospodin Lazetić očigledno nije hteo sa mnom da vodi konferenciju, pošto obično sa svim trenerima vodi konferencije. Pokušao sam da popravim odnose, ali sa braćom Lazetić čovek ne može nikad da popravi odnose. To je tako, kako je. Pokušavam da spustim loptu, on je diže. Lako je sad dizati loptu kad ti jedan brat radi u Fudbalskom savezu, gde ga se sve sudije plaše, a drugi brat radi ovde. Pokušavam da budem fin i dobar, ali očigledno ima veliki strah od mene, ne sme da sedne pored mene - rekao je Lalatović i tako dodatno zategao odnos.

Nešto kasnije, kada je Lazetić stigao pred novinare, kratko je rekao:

- Nisam hteo da prisustvujem zajedničkom izlaganju sa Lalatovićem, jer znam kuda bi to vodilo. On bi počeo svoju priču, teorije zavere, ja samo želim da pričam o fudbalu, ne želim da budemo deo rijalitija - komentar je trenera TSC-a koji je preneo portal "Mozzart sport".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike