Petrić se čudi, ali ga brine jedna stvar: Odakle više igračima snage i energije da igraju, svaka im čast

06.11.2022

20:38

0

Trener crno-belih posle neverovatne povrede otkrio šta ga najviše muči

Petrić se čudi, ali ga brine jedna stvar: Odakle više igračima snage i energije da igraju, svaka im čast
Gordan Petrić - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Miran je bio Gordan Petrić posle slavlja Partizana u Bačkoj Topoli. TSC je poveo, pa izjednačio, da bi na kraju crno-beli došli do pobede golčinom Slobodana Uroševića.

Ipak, Petriću je najvažnije zdravlje igrača.

- Ja sam rekao da nas čeka još jedna evropska utakmica. To se pokazalo večeras. Ja ne znam više odakle mojim momcima snage i energije da igraju. Stvarno je bilo mnogo utakmica u prethodnom periodu. Plašim se da se ne povredi neko u naredne dve utakmice. Svaka čast mojim igračima, TSC-u želim sve najbolje u nastavku sezone – rekao je Petrić za TV Arena sport.

Da li su igrači pobedom pokazali karakter?

- Oni su ga pokazali u prethodnom periodu. Jedva čekam da se završi polusezona, da se oni dobro odmore, pa da onda radimo.

Trener TSC-a Žarko Lazetić bio je razočaran porazom.

- Sigurno smo zaslužili bar bod, fenomenalna utakmica. Kao što je rekao Gordon, mislim da je bila evropska utakmica. Ostaje žal, jer smo imali dobre situacije. Ne toliko šanse, koliko situacije. Ali, to je Partizan, dali su nam gol iz jedinog šuta u prvom poluvremenu, iz odbitka i iz prekida. Ne znam kako smo to mogli da odbranimo. Sigurno će ostati žal, žao mi je igrača, jer su zaslužili više. Razočarani smo, ali to je fudbal. Biće ovo škola za naredne utakmice.

On je rekao da je gol Natha u finišu prvog poluvremena "usmerio" tok utakmice.

- Pogodak kao pogodak, oni daju tako golove ni iz čega. Mi nismo bilo dovoljno gladni da damo još jedan gol. Ponela ih je atmosfera, uživali su u fudbalu. To sam im i rekao da rade, ali sam mislio da ćemo biti konkretniji i direktniji. Nismo bili dovoljno ubojiti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike