Neverovatan gest golmana Partizana: Navijači ga izabrali za igrača kola, on nagradu prosledio rivalu iz Radničkog!

09.11.2022

10:00

0

Aleksandrov herojski gest, pozvao je druge da ga slede

Neverovatan gest golmana Partizana: Navijači ga izabrali za igrača kola, on nagradu prosledio rivalu iz Radničkog!
Aleksandar Popović - Copyright FK Partizan

Mladi golman Partizana Aleksandar Popović načinio je gest van fudbalskog terena, koji zavređuje pažnju i koji na skali vrednosti ima mnogo veću težinu, nego bilo koja obrana.

Naime, čuvar mreže je u sjajnoj formi, pa je nakon šestog kola Lige konferencije proglašen i igračem utakmice, a tu nagradu dobio je od navijača crno-belih, pa ona naročito dobija na značaju.

Ali, Popović je otišao i korak dalje, pa je vaučer kompanije "Sokerbet" u iznosu od 50.000 dinara, namenio fizioterapeutu prvog tima niškog Radničkog, Marku Stankoviću, kome je dijagnostikovana Leberova bolest.

 

 

- Drago mi je što naši navijači putem svojih mobilnih telefona i Partizanove aplikacije mogu da glasaju za najboljeg igrača kola, a ujedno se zahvaljujem i kompaniji Sokerbet koja, zajedno sa nama, daje doprinos humanitarnom radu. Iznos od 50.000 dinara sam namenio Marku Stankoviću, kolegi fizioterapeutu ekipe niškog Radničkog, kome je dijagnostifikovana Leberova bolest, koja izaziva upalu i propadanja očnog nerva, tako da on sada vidi samo 20 posto i neophodna mu je operacija. Svi znate da je rivalstvo na terenu i borba za bodove velika, ali van terena smo svi ljudi sa manjim ili većim uspesima i problemima i stoga želim ovim gestom da pozovem i druge timove i pojedince da doniraju koliko su u mogućnosti i pomognu Marku. Hvala navijačima Partizana što su me izabrali za igrača kola u utakmici koja je imala ogroman značaj za klub, ali i srpski fudbal. Mi ćemo se truditi da prođemo plej-of fazu i nastavimo našu misiju u Evropi! Bićemo još jači posle priprema u januaru - rekao je mladi golman.

Stankoviću možete pomoći i slanjem SMS poruke sa sadržajem 1351 na 3030.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike