Milojević razgovarao sa upravom: Znam i sam kada sam kriv!

05.11.2022

19:54

0

Trener crveno-belih odgovornost eliminacije preuzeo na sebe

Milojević razgovarao sa upravom: Znam i sam kada sam kriv!
Miloš Milojević - Copyright FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde eliminisani su iz Lige Evrope u poslednjem meču grupne faze, ali kao četvrti u grupi nisu obezbedili ni nastavak sezone u Ligi konferencije. Poraz od Monaka u Monte Karlu koji je zapravo bio eliminacioni, rastužio je navijače crveno-belih, a na ekipi je da se sada fokusira na finiš jesenjeg dela prvenstva.

Na konferenciji za medije, uoči meča 18. kola Superlige, sa ekipom Mladosti iz Lučana, trener crveno-belih, Miloš Milojević je otkrio da je razgovarao sa rukovodstvom Crvene zvezde nakon poraza od Monaka i eliminacije iz evropskih takmičenja.

Milojević poručuje da je "više razloga poraza i da to treba analizirati", a njegovo najplastičnije objašnjenje je da su "kažnjeni za neke greške za koje prethodnih godina nisu".

- Uvek imam razgovore sa upravom, posle svakog meča. Nisu mi zamerili u tom smislu, ali jednostavno, znam i sam kad sam kriv, a kada nisam. Dovoljno sam odgovoran. Saslušam svaki komentar i prihvatim svaku kritiku. Ako ne saslušate, ne možete ni biti bolji - rekao je Miloš Milojević, pa dodao:

- Za sve je potrebno dvoje. Mislim da je odlučilo više stvari. Oni su jedan jako dobar tim koji dolazi iz jakog takmičenja. Da bi se dobila jedna ekipa poput Monaka, morate odigrati perfektno. Mi smo bili skoro perfektni kod kuće, a onda tamo nismo bili toliko perfektni. Bilo je mnogo grešaka. Opet kažem, ne volim da krivim niti da upirem prstom, jer to su paušalne ocene, da su jednog dana heroji, a drugog krivci. Mislim da svi koji smo u klubu moramo da im pomognemo da se vrate na kolosek i završe polusezonu, pa ćemo analizirati dublje.

Strateg crveno-belih smatra da ovo "nije maksimum ekipe", ali još jednom preuzima odgovornost na sebe.

- Mislim da su igrači spremni da sutra daju sve od sebe i pobede utakmicu. U mislima nam je samo taj meč protiv Mladosti, jer je to prvi sledeći. O ostalim utakmicama ćemo razgovarati kad prođe ova koja je pred nama. Uželeli smo se domaćeg terena i nadam se da će nam to biti prednost, pored navijača, koji će dati momcima potrebnu dozu energije, nakon psihološkog pada posle Monaka. Dobro je opet igrati kod kuće - rekao je Milojević i na kraju se dotakao ekipe Mladosti, koja stiže na Marakanu u nedelju od 15.30:

- Mladost je jedna dobra, iskusna ekipa. Imaju najboljeg strelca lige i znaju kako da igraju superligaški fudbal. Imaju i dva, mlada i atraktivna igrača, koji imaju energije. Odani su svom sistemu koji igraju već godinama, jedan na jedan, plus jedan u defanzivi. To je nešto što njih krasi. Dobri su na prekidima, kako ofanzivnim, tako i defanzivnim. Međutim, do nas je. Ako mi budemo bili pravi i ako momci budu motivisani, mislim da se mi pitamo, što se tiče rezultata.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike