Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Dupli program Partizana, Zvezda, Mitrogol gostuje šampionu, a naše rukometašice igraju na EP

04.11.2022

07:59

0

Autor: 24sedam

Mnogo bogatija ponuda u nedelju

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Dupli program Partizana, Zvezda, Mitrogol gostuje šampionu, a naše rukometašice igraju na EP
Top 5 TV prenosa - Copyright MN Press/Tanjug/Zac Goodwin/PA via AP

Fudbal, košarka i rukomet. Ova tri sporta biće u centru pažnje ovog vikenda kada govorimo o televizijskim prenosima. Igraće se u Superligi Srbije, najjačim evropskim ligama, AdmiralBet ABA ligi, a počeće i Evropsko prvenstvo za rukometašice.

U subotu, samo jedan prenos iz naše preporuke. Fulam će gostovati Mančester sitiju, a ovaj duel Premijer lige (16.00, TV Arena sport Premium 2) biće posebno atraktivan zbog našeg Aleksandra Mitrovića.

Videćemo da li će napadač reprezentacije Srbije uspeti da postigne gol i protiv šampiona. Za sada ih ima devet na "kontu", a treba reći da je u poslednjem duelu, sa Evertonom "postio". Ali je u prethodna tri svaki put bio strelac. Takođe to bi mogao da bude i okršaj Erlinga Halanda, najboljeg strelca lige (17 golova) i "Mitrogola". Ali nastup Norvežanina je pod velikim znakom zbog problema sa stopalom.

Naravno, Siti je apsolutni favorit, pošto ima deset bodova više od sedmoplasiranog Fulama koji ima i meč više. Ali, ne otpisujmo unapred tim iz Londona.

Nedelja je znatno bogatiji dan,a otvoriće ga duel Crvene zvezde i Mladosti. Šampion Srbije će na "Rajku Mitiću" posle eliminacije iz Evrope dočekati Lučance koje su ove sezone već pobedili u gostima sa 2:1. U ovom duelu (15.30, TV Arena sport - Premium 1), crveno beli su izraziti favoriti.

Zatim sledi malo košarke, posebno zanimljive za navijače Borca i Partizana. Crno-beli će u nedelju (17.00, TV Arena sport - Premium 3) posle novog evroligaškog uspeha gostovati u Čačku, a i ovde je jasno ko je favorit.

Ekipa Željka Obradovića u regionalnom takmičenju ima učinak 5-0, a Borac 0-5, pa se očekuje da Partizan nastavi pobednički niz. Čačani će prvu pobedu verovatno morati da traže u nekom drugom meču.

Onda nas čeka i novi duel Partizana, ali fudbalera koji su sinoć odigrali meč Lige konferencija i obezbedili evropsko proleće. U 19.30 na Premium 2 počeće superligaški okršaj TSC-a i crno-belih iz Beograda. Ovaj meč ima status derbija kola, s obzirom da je tim Gordana Petrića drugi sa 37 bodova iz 16 mečeva, a ekipa Žarka Lazetića treća sa bodom manje i utakmicom više.

Ranije ove sezone, u duelu dva tima u Humskoj nije bilo golova. Tada je na klupi Partizana bio Ilija Stolica.

I za kraj preporuke, ostavili smo drugi meč naše ženske rukomentne reprezntacije. Evropski šampionat se održava u Sloveniji, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji, a naša selekcija će mečeve grupne faze igrati u Celju.

Već večeras (20.30) nas čeka okršaj sa Švedskom, a za nedelju (takođe 20.30) je zakazan duel sa Danskom. Mečeve ćete moći da pratite na kanalima TV Arena sport i RTS-a.

I za ljubitelje fudbala, dodatna napomena, da će u nedelju moći na Premiumu 1 da prate tri velika derbija. Od 13 će se u Londonu sastati Čelsi i Arsenal, od 18.00 Roma i Lacio, a od 20.45 u novom "derbiju Italije" Juventus i Inter.

Prema poslednjim informacijama, oporavio se Dušan Vlahović, a očekujemo i Filipa Kostića u dresu "stare dame".

Tako da je jasno da sportskog sadržaja ovog vikenda neće nedostajati.

 

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (16.00) Mančester siti - Fulam (TV Arena sport - Premium 2)

Nedelja (15.30) Crvena zvezda - Mladost Lučani (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (17.00) Borac - Partizan (TV Arena sport - Premium 3)

Nedelja (19.30) TSC - Partizan (TV Arena sport - Premium 2)

Nedelja (20.30) Srbija - Danska (TV Arena sport 2/RTS 2)

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike