Hrvat savetuje Vlahovića: Juve je jedino važan, Dušan može da ostvari pun potencijal!

05.11.2022

16:48

0

Svrstava ga u red sa napadačima poput Halanda

Hrvat savetuje Vlahovića: Juve je jedino važan, Dušan može da ostvari pun potencijal!
Dušan Vlahović - Copyright Tanjug/AP Photo/Armando Franca

Hrvatski fudbaler i nekadašnji napadač Juventusa, Mario Mandžukić u jednom intervjuu je komentarisao dešavanja u svetu fudbala, a dotakao se i svog bivšeg kluba, pa je nezaobilazna tema bio i srpski špic, Dušan Vlahović.

Mandžukić je svestan težine ali i časti koju nosi dres Stare dame, pa smatra da je torinski klub učinio veliku stvar kada je potpisao Vlahovića.

- Vlahoviću je jako dobro u Juventusu, nisu mu potrebni moji saveti. Jedino mu mogući reći kako sam se ja suočavao sa velikim utakmicama. Nisam razmišljao o golovima, nego o tome kako da pobedim. Postoji toliko mnogo načina da se pomogne timu i Juventusov uspeh je jedina važna stvar na kraju dana. Ako trčiš, suočavaš se sa rivalina, skačeš, pobeđuješ u duelima, ako pokazuješ odlučnost, ako donosiš dobre odluke sa loptom, ako stvaraš prilike i slediš trenerom plan igre, doprinećeš pobedi. Koja je svrha postići het-trik ukoliko posle izgubiš utakmicu? Moj savet za svakog igrača je isti, daj sve za ekipu i pomozi joj da pobedi - naveo je Mandžukić.

Prema prognozama koje kruže, smatra se da će Vlahović biti rame uz rame sa Erlingom Halandom.

- Kada te Juventus kupi, to znači da si dobar igrač. Vlahović je već u Fiorentini i Juventusu pokazao da je odličan napadač. Sada sve zavisi od njega. Ako ima želju i ambiciju da bude među najboljima na svetu, a verujem da ima, niko mu tu više ne može pomoći. Mora da se potrudi i ostvari pun potencijal. Haland i Vlahović nisu jedini talentovani igrači na svetu, ali siguran sam da svako ko želi da bude najbolji ili među najboljima – naporno radi da bi to uspeo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike