Ovu vest je Piksi hteo da čuje, kao i cela Srbija! Vlahović je spreman za Derbi Italije! I Alegri je odahnuo

03.11.2022

14:27

0

Autor: 24sedam

Samim tim, trebalo bi i da bude spreman za Mundijal u Kataru

Ovu vest je Piksi hteo da čuje, kao i cela Srbija! Vlahović je spreman za Derbi Italije! I Alegri je odahnuo
Dragan Stojković Piksi i Dušan Vlahović - Copyright MN Press

Fudbaler Juventusa, srpski reprezentativac Dušan Vlahović, biće u sastavu torinskog kluba za utakmicu 13. kola Serija A u subotu sa Interom, prenose italijanski mediji.

Srpski napadač se povredio na utakmici 5. kola Lige šampiona sa Benfikom, u kojoj je Juventus poražena sa 4:3. Vlahović je izašao iz igre u 70. minutu zbog povrede primicača.

Po prvobitnim prognozama postojala je mogućnost da će propustiti Mundijal, ali povreda nije ozbiljnije prirode i jedan od najboljih strelaca lige se oporavio za utakmicu sa Interom, prenosi Gazeta.

To je ujedno i odlična vest za selektora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija, pošto će tačno za 21 dan naš nacionalni tim odigrati svoju prvu utakmicu na Mundijalu u Kataru, protiv Brazila.

"Orlovi" su u grupi i sa Švajcarskom i Kamerunom.

Srpski napadač je do sada u karijeri nastupao za Partizan, Fiorentinu i Juventus. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 16 utakmica i postigao osam golova.

Utakmica između Juventusa i Intera, odnosno "Derbi Italije" na programu je u subotu od 20.45 časova, uz prenos na Premiumu 1 TV Arena sport.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike