Petrić pohvalio igrače, pa zabrinuo navijače: Mogu i sutra da odem...

03.11.2022

22:17

0

Imaju li crno-beli razloga za zabrinutost

Petrić pohvalio igrače, pa zabrinuo navijače: Mogu i sutra da odem...
Gordan Petrić - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana remijem sa ekipom Slovackog su zatvorili grupnu fazu Lige konferencije i obezbedili drugo mesto na tabeli, kao i proleće u Evropi.

Ipak, nakon 1:1 na stadion u Humskoj, crno-beli nisu bili naročito zadovoljni, naročito što je na drugom meču u grupi, između Kelna i Nice, takođe bio remi, 2:2. Da su slavili, fudbaleri Partizana bi obezbedili proleće sa prvog mesta.

Nakon utakmice, svoje utiske je izneo i trener crno-belih Gordan Petrić.

- Nemam šta da dodam, momci su ispunili ono što smo dogovorili. Možda smo mogli i do tri boda, ali se večeras videlo, kao i u mečevima sa Kelnom i Nicom, da ekipa Slovacko ima svoj kvalitet. Bila je napeta utakmica, mogli smo da iskoristimo šanse, mogli su i oni - kazao je trener crno-belih Gordan Petrić.

Kako je naveo strateg crno-belih, to gde su zatajili večeras je nešto o čemu će se više razmišljati narednih dana.

- To gde je bio problem je za analizu, ali Česi igraju ovako. Teško je stvoriti prostor, mi smo imali šanse da zatvorimo utakmicu, što se nije desilo, nismo imali tečnu igru, da li je to bilo zbog nervoze jer je poslednja utakmice i toga da li ćemo obezbediti proleće, ali nismo imali prostora da napravimo svoje akcije. Sada se okrećemo ovim utakmicama u prvenstvu, imamo još tri, pa da momci odmaraju.

Na kraju, Petrić je istakao da je zadovoljan učinjenim od kada je stigao u Humsku.

 - Ja sam zadovoljan, mogu i sutra da odem i ne budem trener, zadovoljan sam ovim što su momci učinili u ova tri mesecaJa sam takav kakav jesam, takav sam bio i kao igrač, a sad da skačem od sreće to ne ide.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike