Vlahovićeva povreda ozbiljnije prirode?! Alegri zabrinuo Srbiju!

28.10.2022

14:09

0

Svetsko prvenstvo pod upitnikom

Vlahovićeva povreda ozbiljnije prirode?! Alegri zabrinuo Srbiju!
Dušan Vlahović - Copyright Tanjug/AP Photo/Armando Franca

Dušan Vlahović je doživeo povredu u meču Lige šampiona sa ekipom Benfike, a iako je u prvi mah delovalo bezazleno, kada se požalio na bol, pa je morao van terena, sada trener Juventusa, Masimilijano Alegri, donosi loše vesti kako za Staru damu, tako i zabrinjavajuće za navijače Srbije i selektora fudbalske reprezentacije Dragana Stojkovića Piksija.

Srpski napadač će zbog povrede primicača propustiti gostovanje Lećeu, koje je na programu u subotu od 18 sati.

Očekuje se da narednih dana budu poznati detalji o njegovom stanju, kao i da li će Srbija moći da računa na njega na Mundijalu. 

- Vlahović se nije oporavio, ima bolove u mišiću. Lokateli ima privatne razloge, a za ostale koji nisu sa nama već znate... Ipak, imamo dovoljno fudbalera da odigramo dobru utakmicu u subotu protiv jednog organizovanog tima - istakao je Masimilijano Alegri, ali dodao da ne očajava:

 

 

- Takve stvari se dešavaju u životu. Ne mogu da nađem pravu reč. Moramo da radimo predano i posvećeno. Ima timova koji nisu bili u Ligi šampiona osam godina. Ne smemo da budemo frustrirani. U Lećeu će biti teško i komplikovano. Moramo da igramo kao tim - dodao je Alegri.

Sada i cela Srbija čeka informacije iz Italije i nove preglede. Do početka Mundijala ostalo je manje od mesec dana, a izostanak Vlahovića bio bi ogroman udarac.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike