Nišlije bez zadnje linije na megdan Partizanu, ali u Humsku ne dolaze sa belom zastavom!

29.10.2022

11:49

0

Radnički u dva kola dva teška meča sa beogradskim večitim rivalima

Nišlije bez zadnje linije na megdan Partizanu, ali u Humsku ne dolaze sa belom zastavom!
20220216mmStulic08 - Copyright MN Press

Fudbaleri niškog Radničkog u 17. kolu Superlige gostuju Partizanu. meč u Humskoj, na programu je u nedelju od 19 sati, a Nišlije se nalaze u nezavidnoj situaciji.

Naime, oni su u prošlom kolu igrali sa vodećom Crvenom zvezdom, a u tom duelu poraženi su u poslednjim sekundama meča i duel okončali bez dvojice igrača, zbog crvenih kartona.
Gostovanje crno-belima najavio je prvi pomoćnik Nenada Lalatovića koji je ranije krenuo za prestonicu, Dragan Šarac.

- Očekuje nas teška utakmica protov Partizana. Svi znamo da je to kvalitetna, ofanzivna ekipa, daju dosta golova. Mnogo su opasni, stvaraju dosta šansi. Mi imamo problema, sedam-osam igrača ne konkurišu za sastav. Zbog crvenih kartona neće igrati Bazi i Etongo koji neće moći ni protiv Kolubare da igra. Sa žutim kartonima su kapiten Pejović i levi bek Stojanović, plus Marjanovića muči povreda zadnje lože, kao i Aksentijevića koji dugo ima problema sa kolenom, ali verujem da će od ponedeljka početi da treniraju. Takođe, i Mićibući se povredio i ni on neće biti u konkurenciji za tim, ali bi takođe trebalo da radi od ponedeljka sa ekipom. Faktički bez cele zadnje linije idemo na meč sa Partizanom, ali nadam se da će ostali igrači koji dobiju šansu da je maksimalno iskoriste i da probamo da osvojimo neki bod - naveo je Šarac.

Ipak Radnički ne dolazi sa belom zastavom u Humsku, a Šarac uverava da se ne uzdaju u Partizanov umor.

- To je ekipa koja je navikla da igra u ritmu sreda-subota, svuda u Evropi se tako igra. Oni su jako opasni u ofanzivi, Rikardo, Dijabate, Menig... Na nama je da ih neutrališemo, da probamo da iskoristimo njihove mane i probamo da postignemo neki gol, bez obzira na sastav ekipe. Mi se nadamo da možda i mi imamo dan da iznenadimo Partizan i odigramo kvalitetnu utakmicu. Imamo nade, želja i ambicije da probamo da osvojimo bodove, bez obzira da li je to Zvezda, Partizan, ili neki drugi tim - iskreno je rekao Lalatovićev pomoćnik, pa dodao:

- Protiv velikih klubova moraju da se koriste šanse, da bismo mogli da dođemo do rezultata. Takve ekipe surovo kažnjavaju svaku grešku. Sedam dana je prošlo od meča sa Zvezdom, ali za sada je atmosfera dobra i sigurno će igrači dati maksimum, da probamo da osvojimo bodove. Imamo dosta opcija ipak, desno može i Frej, ovaj novi igrač, tu je i mali Ajdar, bonus, kvalitetan igrač... Još ne znamo sastav tima.

Na kraju se osvrnuo i na crveni karton koji je dobio Etongo.

- Etongo je odigrao dobro, ali ne sme da reaguje u 93. minutu onako kako je reagovao i da ostavi ekipu na cedilu. Njemu je šef na to skrenuo pažnju - otkrio je Šarac.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike