Trener Radničkog nije mogao da sakrije nezadovoljstvo, besan nakon eliminacije prozivao odbranu: Ovo je sramota, to su skandalozne greške

28.07.2022

20:31

0

Na kraju, Sivić preuzima odgovornost

Trener Radničkog nije mogao da sakrije nezadovoljstvo, besan nakon eliminacije prozivao odbranu: Ovo je sramota, to su skandalozne greške
20220710ivZvezdaRadnickiNis05 - Copyright MN Press

Fudbaleri niškog Radničkog večeras su porazom u drugom meču kvalifikacija za treće kolo Lige konferencije eliminisani od ekipe Gzire sa Malte.

U prvom susretu je bilo 2:2, dok su na Čairu, nakon 120 minuta imali 3:3, pa je pitanje pobednika rešeno nakon penala, a Maltežani su bili sigurniji, 4:1, te su tako stigli do najvećeg uspeha u istoriji kluba.

Trener nišlija, Tomislav Sivić bio je kratak posle eliminacije.

- Naravno, nismo ni više zaslužili kada dobijemo ovakve golove u ovakvim momentima. Ne možemo da damo golova koliko možemo da primimo, to su skandalozne greške. Naravno, preuzimam odgovornost na sebe, ovo je sramota i sad ćemo sesti odmah to da rešavamo, jer ima tu mnogo stvari koje nisu dobre. Uvek je trener odgovoran - rekao je Sivić.

Nezadovoljstvo nije uspeo da sakrije, a opleo je i po odbrani.

- Mi možemo da primimo gol kada god to drugi protivnik poželi, kao da nemamo nikog na golu. Dešavalo se da možemo da se vratimo, ali to ne vodi nikuda. Nismo dorasli za više. Žao mi je što je tako ispalo. Mnogo je kada Radničkom ne igraju jedan, dva ili pet igrača. To se videlo danas - zaključio je Sivić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike