I Čukarički potpisao omladinca: Koloni želi da se afirmiše na Banovom brdu!

24.10.2022

12:29

0

Aleksa je već debitovao za prvi tim

I Čukarički potpisao omladinca: Koloni želi da se afirmiše na Banovom brdu!
aleksa koloni - Copyright foto: FK Čukarički

Fudbaleri Čukaričkog u nastavku sezone biće jači na poziciji desnog beka. Klub sa Banovog brda je potpisao ugovor sa igračem iz svoje omladinske škole, Aleksom Kolonijem.

Mladi sedni bek je prvi profesionalni ugovor zaslužio odličnim igrama sa svojom generacijom, paraf je stavio do 2025. godine.

Inače, već je debitovao za prvi tim i to u prvom kolu Kupa Srbije protiv Zlatibora.

- Nedavno sam bio na pripremama sa prvim timom, bila je to velika čast za mene i nekoliko mojih vršnjaka iz omladinaca. Usledio je i debi protiv Zlatibora, a sada i potpis profesionalnog ugovora sa ekipom u kojoj sam već osam godina. Presrećan sam, iskreno imam i malu tremu zbog svega što se izdešavalo u prethodnom periodu. Ovo je veliki podstrek za mene, da nastavim da radim, da se razvijam i da koristim svaku šansu koja mi se ukaže. A svaki trening sa prvim timom je veliko iskustvo za nastavak karijere u timu u kojem želim da se afirmišem – kazao je po potpisivanju ugovora Koloni.

Rođen je 2005. godine, a u Čukarički je stigao pre osam godina, pa je sa Brđanima prošao sve mlađe selekcije. Da na njega može da se računa i u mečevima sa velikim pritiskom, pokazao je u duelima sa večitim rivalima, Crvenom zvezdom i Partizanom.

 Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike