Partizanov Lebron zna kome treba da zahvali što nije izbrisan posle crvenog kartona u Češkoj (GALERIJA)

17.10.2022

10:22

0

Autor: 24sedam

Kristijan Belić ubedljivo najbolji igrač crno-belih na meču protiv Čukaričkog

Partizanov Lebron zna kome treba da zahvali što nije izbrisan posle crvenog kartona u Češkoj (GALERIJA)
belić10 - Copyright FK Partizan/Profimedia

Najmlađi fudbaler Partizana u startnoj postavi na utakmici protiv Čukaričkog Kristijan Belić bio je najbolji akter malog beogradskog derbija u kojem su slavili crno-beli iz Humske.

Belić koji je pojačao Partizan kao pozajmljeni igrač "brđana" postigao je gol, ali je osim toga i gomile dobijenih duela uspeo da kod 2:2 sustigne Ovusuov trk ka Popoviću i da ga poslednjem trenutku spreči da donese gostima vođstvo.

Pamtiće se ovaj meč ipak po njegovom pogotku koji je doneo izjednačenje 1:1.

- Mislim da je cela ekipa bila sjajna, imali smo momente od po 10-15 minuta kada smo malo padali u igri, ali to je normalno. Čukarički ima veliki kvalitet i sjajne igrače, tako da smo odigrali jednu lepu utakmicu - rekao je Belić i nastavio:

- Nisam gubio veru, znao sam da imamo kvalitet i da ćemo pobediti na kraju. Svi smo verovali u to, znamo kako smo igrali u poslednje vreme i vratilo nam se to.

Petrić nije gubio veru u mladića koji iza sebe ima staž odrađen u omladinskim školama Vest Hema i Olimpijakosa pre nego što se preselio na Banovo brdo. Bilo je razloga i za drugačiji odnos, ako se zna način na koji je dobio crveni karton protiv ekipe Slovacko, ali Petrić je odbarao, čini se, korisnija rešenja za sve:

- Znači mi mnogo podrška, iskreno. Pogotovo taj crveni što je bio (protiv Slovacko - prim) uticao je na mene loše. Ali, šef je verovao, dao mi je priliku da igram u evropskom meču, starter sam, to mi daje samopouzdanje i eto, hvala bogu, vratio sam mu to na neki način dajući sve od sebe.

Belić je posle gola slavio kao Lebron Džejms:

- To je bilo radovanje u stilu Lebrona Džejmsa. Rekao sam da ću se tako radovati kad postignem svoj prvi seniorski gol, to sam rekao pre pet-šest godina i sada se ostvarilo.

Belićev otac Dušan branio je decenijama u Belgiji, a rođeni brat Luka jedan je od najmlađih fudbalera koji je debitovao u dresu seniorskog sastava OFK Beograda. Luka je mnogo obećavao, igrao je za reprezentaciju Srbije kao član generacije 1996 koju je svojevremeno vodio Ivan Tomić. Danas je veliki navijač mlađeg brata.

- Svi su zvali, kumovi, braća, ujke, ujne, nisam im odmah odgovorio, jer sam otišao sa devojkom na picu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike