Milojević menja tim Zvezde za Vojvodinu, ali "neće mnogo"! Da budemo pravi pa će doći i rezultat!

19.10.2022

16:22

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli u duel sa Novosađanima ulaze kao apsolutni favoriti

Milojević menja tim Zvezde za Vojvodinu, ali "neće mnogo"! Da budemo pravi pa će doći i rezultat!
milos milojevic - Copyright FK Crvena zvezda

Umesto evropskog četvrtka ovaj je za fudbalere Crvene zvezde domaći, pred njima je zaostala utakmica 5. kola Superlige.

Crveno-beli gostuju Vojvodini u Novom Sadu (18.55), a trener Miloš Milojević najavljuje neke promene u ekipi koja će početi utakmicu.

- Rotirali smo određeni broj igrača, a koliko će to da bude u Novom Sadu, da li trojica, četvorica ili petorica, sve zavisi od nas, ali i od protivnika. Biće nekih promena, ali ne mnogo - rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević, pa komentarisao činjenicu da Vojvodina ne beleži očekivane rezultate.

- Ne razmišljamo o tome da li je Vojvodina u krizi, već idemo sa ciljem da odigramo našu utakmicu i da se podignemo na nivo na kom možemo da budemo i na kom smo bili u mnogim mečevima. To u kakvoj su formi, može da bude i plus i minus, jer smo prošle nedelje imali protivnika sa nizom pobeda, dok je sad drugačija situacija, ali dobro znamo kvalitet Vojvodine i u stručnom štabu i u igračkom kadru, tako da se više spremamo na to, nego što im pratimo formu.

Na terenu neće biti suspendovanog Marka Gobeljića, Aleksandar Dragović je spreman, a crveno-beli na noge Novosađanima idu posle devet uzastopnih pobeda u međusobnim duelima.

- Znači nam što imamo niz od devet pobeda protiv Vojvodine u Novom Sadu, ali ništa ne dobijamo na gotovo. Sutra je nova utakmica u koju moramo da uđemo koncentrisano, fokusirano i sa elanom, a ako tako bude, rezultat ne bi trebalo da izostane -  poručio je Milojević.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike