Zvezdu svi hoće da pobede, pa i Vojvodina! Katai svestan izazova koji crveno-bele očekuje u Novom Sadu!

19.10.2022

11:21

0

Autor: 24sedam

Šampion spreman da pokaže koliko je gladan titule u Superligi

Zvezdu svi hoće da pobede, pa i Vojvodina! Katai svestan izazova koji crveno-bele očekuje u Novom Sadu!
CRVENA_ZVEZDA_vs_FERENCVAROS38 - Copyright MN Press

Fudbalere Crvene zvezde i Vojvodine odigraće u Novom Sadu u četvrtak od 19 časova važnu utakmicu 16. kola Superlige Srbije.

Novosadski crveno-beli su pronašli interesantan način da se pripreme za ovaj susret, a vezista beogradskih crveno-belih Aleksandar Katai ističe važnost svake utakmice u Superligi.

 

 

- Svesni smo značaja ovogodišnjeg prvenstva i maksimalno ozbiljno se pripremamo za svaku utakmicu. Jasno nam je koji je ulog, a meč protiv Vojvodine je još jedan izazov koji moramo uspešno da savladamo kako bismo stigli do zacrtanog cilja. Ritam je izuzetno naporan, ali pokazali smo da imamo kvalitet na svim pozicijama i da možemo da izdržimo ovaj ubitačan tempo. Ekipa je spremna za utakmicu protiv Vojvodine koja je jedan od najboljih timova u prvenstvu i u Novom Sadu je uvek teško, međutim verujemo u nas i snagu kolektiva koju imamo. Svaka ekipa u ligi želi da najbolju igru prikaže protiv Zvezde i ostvari pozitivan rezultat, a na nama je da ih sprečimo u tome i pokažemo koliko smo gladni još jedne titule - istakao je Katai.

Govorio je iskusni fudbaler i o predstojećim evropskim izazovima.

- Preostalo je da se odigraju još dve utakmice i svesni smo da ako u njima ostvarimo pozitivne rezultate možemo da prezimimo u Ligi Evrope. Dobro poznajemo ekipe Trabzona i Monaka i pokušaćemo da u naredna dva duela budemo na visini zadatka, iako nema sumnje da se radi o ozbiljnim klubovima. Ipak, to nas ne sprečava da budemo optimisti pred evropske mečeve koji slede, jer mi smo Crvena zvezda i uvek razmišljamo u skladu sa veličinom kluba - zaključio je Aleksandar Katai.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike