Partizan mora da otera Napredak od gola! Petrić upozorio ekipu na nezgodne Kruševljane!

19.10.2022

13:42

0

Autor: 24sedam

Crno-beli nastavljaju u žestokom ritmu igranja utakmica, očekuje se povratak Danila Pantića na teren

Partizan mora da otera Napredak od gola! Petrić upozorio ekipu na nezgodne Kruševljane!
Gordan Petrić - Copyright Printscreen/YouTube

Žestok ritam utakmica fudbaleri Partizana nastavljaju u četvrtak (16.45) odloženom utakmicom 5. kola Superlige sa Napretkom.

Po stanju na tabeli, kvalitetu i formi crno-beli ne bi trebalo da imaju problema, ali trener Gordan Petrić upozorava na probleme koje rival može da napravi.

- Brzo nam dolaze ove utakmice. Napredak može da nam napravi problem, kao što je to činio u prethodnim sezonama. Radi se o iskusnoj ekipi, a mi ćemo morati dosta da rizikujemo. Moraćemo da ih oteramo od našeg gola, pošto su dosta pogodaka ove sezone davali iz prekida. Imaćemo danas još jedan trening, a onda ćemo videti da li ćemo nekog sutra da odmorimo - rekao je Petrić na konferenciji za novinare.

 

 

On je ponovio da Partizan u narednom periodu očekuje naporan ritam utakmica.

- Uspešno smo prošli Čukarički, a ostaje nam da do kraja ovog dela sezone izdržimo sa ovim sastavom, koji imamo. Biće teško sutra, ali da se ne lažemo, Partizan se pita. Nadam se pobedi, a onda ulazimo ponovo u isti ritam četvrtak - nedelja - dodao je trener Partizana.

Petrić je istakao da "crno-bele" do kraja sezone očekuje još dosta teških utakmica.

- Videćemo na kraju koliko će ko da sakupi bodova. I onda ćem da podvučemo crtu i da vidimo gde će ko da ide. Ponavljam da nam ove zaostale utakmice dolaze na naplatu. Bolje je da sve išlo svojim ritmom. Da nismo odložili utakmicu sa Napretkom, danas bi igrali Kup meč sa Radničkim, a sigurno je da bi bilo lakše. Ponavljam da nam je cilj da fudbalere Napretka oteramo od našeg gola, a verujem da će od samog početka igrati u defanzivi. Imaćemo sutra problem, ako ga mi budemo dozvolili - rekao je Petrić i dodao da će Danilo Pantić dobiti priliku u nekom od narednih utakmica.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike