Pogledajte svih 6 golova u večitom derbiju kadeta! Prštalo je u okršaju Zvezde i Partizana (VIDEO)

19.10.2022

12:38

0

Autor: 24sedam

Na tabeli vodi Čukarički, a prate ga crno i crveno-beli

Pogledajte svih 6 golova u večitom derbiju kadeta! Prštalo je u okršaju Zvezde i Partizana (VIDEO)
Crvena zvezda - Partizan kadeti - Copyright Printscreen/YouTube/FK Partizan

Kadeti Partizana pobedili su Crvenu zvezdu u zaostaloj utakmici devetog kola prvenstva, rezultatom 4:2. Ovim trijumfom su i preskočili najvećeg rivala na tabeli Kadetske lige Srbije.

Meč je igran na terenima Omladinske škole crveno-belih, a dvostruki strelac za domaćina bio je Andrija Maksimović. Na drugoj strani, u strelce se dva puta upisao i Matija Popović, a trijumfu crno-belih su doprineli i Zoran Alilović i Uroš Ćuk.

U 21. minutu Alilović je "načeo" najvećeg rivala (na 24:00 snimka), a onda je u 38. minutu (na 41:00 snimka) Popović udvostručio prednost. U 50. minutu, (1:10:30) bilo je i 3:0 za tim koji vodi Đorđije Ćetković.

Nedugo zatim, tim Slađana Nikolića se vratio u meč pogocima Maksimovića. Prvo je u 52. minutu (1:12:10) realizovao penal koji je iznudio Dragan Tegeltija, a zatim na 3:2 smanjio 15 minuta kasnije (1:27:30).

Konačan rezultat postavio je Ćuk u 77. minutu, iskoristivši odbitak posle duže akcije. Ovaj detalj možete da pogledate na 1:37:30 snimka. Posle odbrane golmana Zvezde Vuka Draškića, glavom je ubacio loptu u mrežu.

Možete i da pogledate celu utakmicu.

Trenutno na tabeli, posle deset utakmica vodi Čukarički sa 27 bodova, a prate ga Partizan sa 25 i Zvezda sa bodom manje. Vojvodina je četvrta sa 21.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike