Zvezda neće birati predsednika FSS! Cilj im je da nas spreče da osvojimo titulu!

14.10.2022

18:28

0

Crveno-beli smatraju da se zolupotrebljava predstojeći Mundijal da bis e zauzele fotelje

Zvezda neće birati predsednika FSS! Cilj im je da nas spreče da osvojimo titulu!
FK Crvena zvezda01 - Copyright MN Press

Godina uspeha srpskog fudbala nije mogla da prođe bez problema.

Fudbalski klub Crvena zvezda neće učestvovati na izbornoj Skupštini na kojoj će se izabrati novi predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS), saznaje Tanjug.

U Zvezdi smatraju da su izbori farsa, sve pod plaštom mira koji je potreban reprezentaciji i zloupotrebljava se predstojeći Mundijal da bi se zauzele fotelje za naredne četiri godine.

Na funkciji predsednika već je viđen aktuelni potpredsednik Nenad Bjeković, nekadašnji funkcioner Partizana, što je za Zvezdu neprihvatljivo i neće dozvoliti da se ponovi Slaviša Kokeza i 2017. godina, sve zajedno sa Markom Zdravkovićem i Voždovcem koga su sada postavili na mesto predsednika FS Beograda koji delegira 10 članova Skupštine FSS.

- U Zvezdi već vide šta je cilj čelnika FSS, preko Sudijske organizacije, po svaku cenu sprečiti Crvenu zvezdu da osvoji šampionsku titulu jer ove godine prvak ide direktno u Ligu šampiona - poruka je iz Zvezde i dodaje se:

- Najbolje je da ugase Zvezdu, Zeka i Bjeka opet će da vode fudbalsku Srbiju, Danilović vodi KSS, Bjeković FSS, Tomislav Karadžić bio je pre njega.... Što je puno puno je - stav je Crvene zvezde.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike