Mogao je taj gol da preokrene! Nesuđeni strelac Pešić žali, ali ne gubi nadu

14.10.2022

04:58

0

Autor: 24sedam

Napadaču crveno-belih poništen pogodak na početku drugog poluvremena

Mogao je taj gol da preokrene! Nesuđeni strelac Pešić žali, ali ne gubi nadu
FK Crvena zvezda07 - Copyright FK Crvena zvezda

Aleksandar Pešić, svi u Crvenoj zvezdi i njeni navijači su se poradovali kada je savladao golmana Ferencvaroša. Ali ta radost je trajala kratko, pošto je gol poništen zbog igranja rukom. Nešto kasnije pogodio je Stefan Mitrović, za 1:1, ali je onda mađarski tim dao još jedan gol.

I to je ukratko priča o neuspešnom gostovanju crveno-belih u glavnom gradu Mađarske.

- Teško je sumirati utiske posle ovakvog meča, jer nismo zaslužili da izgubimo, ali dobro. Imali smo šanse, kada smo izjednačili kontrolisali smo igru, pritiskali, međutim, primljen pogodak iz prekida, uz moj poništen gol...

Sitni detalji su odlučili. Mogao je taj gol da preokrene, ali imali smo dominaciju i posle toga. Međutim, drugi gol nas je spustio - kazao je utučeni Pešić, ali po njemu ništa nije gotovo.

Do kraja takmičenja u grupi, ostale su još utakmice sa Trabzonom u Beogradu i gostovanje Monaku. I svi timovi imaju više bodova, a Zvezda je poslednja sa tri.

- Teško nam je, ali još šest bodova je u igri i postoji šansa. Igramo za najveći klub u Srbiji i svaki put idemo na pobedu, a tako će biti i do kraja - podvukao je Pešić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike