Da je Zvezda znala da kupi špica kao Partizan! Bogdanović opleo po Zvezdi - Mene bi bilo sramota da prošetam beogradskom kaldrmom!

14.10.2022

05:49

0

Pozitivno jedino vidi u Stefanu Mitroviću

Da je Zvezda znala da kupi špica kao Partizan! Bogdanović opleo po Zvezdi - Mene bi bilo sramota da prošetam beogradskom kaldrmom!
Rade Bogdanović - Copyright Printscreen/RTS

Beogradski večiti rivali sinoć su nastupali u Evropi. Dok je Partizan upisao pobedu nad Bundesligašem, ekipom Kelna sa 2:0, Crvena zvezda je poražena na gostovanju od Ferencvaroša rezultatom 2:1.

Igre srpskig klubova u Ligi Evrope, odnosno Ligi konferencije, tokom prenosa na RTS-u, komentarisao je i nekadašnji fudbaler, Rade Bogdanović.

Najpre se dotakao poraza crveno-belih u Budimpešti i istakao da je problem u napadu.

- Zvezda je izgubila, ali to je logičan sled još od kvalifikacija. Nisu dobro odradili letnji prelazni rok. U boj ka Ligi šampiona se ne ide bez centarfora... Kupili su centarfora, života mi, mene bi bilo sramota beogradskom kaldrmom prošetati, a da kupim onog Kulibalija u 31-32 godini - rekao Bogdanović.

Naravno, nije sve tako "crno", pa je pohvalio partiju mladog Stefana Mitrovića, ali i priliku koju je dobio Jovan Mijatović.

 - Pobediće Zvezda drugi put, videćemo i da li će ući u evropsko proleće, ali Zvezda je dobila pravog pravcatog fudbalera, u liku ovog Stefana Mitrovića - kazao je Bogdanović, pa se ponovo dotakao kritika i tom prilikom nije štedeo ni Kangu, ni Pešića, ali ni trenera Milojevića.

- Ovaj gospodin što šutira iz svih pozicija, centrira na centarfora Pešića koji ne zna da igra glavom.

Zvezda je sama sebi najveći protivnik. Trener je jako korektan i pošten, ali ipak je on bio nekome pomoćnik pre godinu dana i sad se vratio kao glavni. Pitanje je Milojevićevog autoriteta, šta on može, a šta ne može. I ja sam bio igrač, fudbaleri su pokvarena roba, nismo cvećke - govorio je Bogdanović nakon meča i na kraju zaključio, uz poređenje sa Partizanom:

- Zvezdi fali centarfor 'ubica'. Nema sreće bez pravog centarfora. Ne mora mene niko da čuje, ali... Dobro je za Partizan da se vratio posle raspada na početku. Gordan zna da se ponaša, zna fudbal i ima autoritet, ali radi dosta na psihologiji, to se vidi i po njegovim izjavama. Ih, kad bi ovi u Zvezdi znali da kupe špica kao Partizan...- dodao je Bogdanović na kraju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike