Tuklo me Vazurino obezbeđenje, i dalje ne mogu da spavam, uplašen sam: Ispovest prebijenog navijača Partizana

14.10.2022

17:25

0

Nesrećni čovek je ispričao kroz šta je prošao ni kriv ni dužan

Tuklo me Vazurino obezbeđenje, i dalje ne mogu da spavam, uplašen sam: Ispovest prebijenog navijača Partizana
Dalibor Daca Petrovic - Copyright Facebook/Dalibor Daca Petrovic MN Press 24sedam/D.P.

Pre još jedne velike pobede Partizana crno-belu porodicu potresao je težak skandal, kada je na stadionu prebijen verni navijač crno-belih Dalibor Petrović (37), koji je rekao da ga je tuklo obezbeđenje Miloša Vazure, direktora fudbalske sekcije.

Petrović je navijač koji ima tešku životnu priču, ali je uspeo da stane na noge. On stalno prati mečeve fudbalskog, košarkaškog i odbojkaškog kluba i kaže da baš ničim nije provocirao zaposlene u klubu.

- Imam potpisan ugovor sa Fudbalskim klubom Partizan za prodavanje kokica na stadionu. Otišao sam do komesara za bezbednost Živka Šljukića na prvom spratu kako bih uzeo propusnice za sebe i svoje radnike. On mi je rekao da sačekam da ode da pita Miloša Vazuru da li mogu i dalje da prodajem kokice. Rekao sam da nema problema i da ću sačekati. Bio sam na prvom spratu u hodniku, čekao sam Šljukića da dođe sa odgovorom, ali se on vratio i rekao malo da sačekam. Ja sam čekao u hodniku, a za to vreme je izašao Blagojević (iz rukometa) i pitao me šta ćeš ovde? Ja sam rekao da čekam Šljukića za karte – kaže Petrović za beogradske medije.

On kaže da nije čuo šta prisutni pričaju, ali da je znao da mu se nešto loše sprema i da je zato uključio telefon da snima.

- U to vreme izlazi Šljukić i pokazuje mu očima da krenu. Meni je to odmah bilo sumnjivo i znao sam da mi se nešto loše piše. Te sekunde sam izvadio moj telefon, uključio sam snimanje razgovora i stavio sam telefon u džep.

Nije mnogo trebalo obezbeđenju Miloša Vazure da dođe i napadne nedužnog čoveka.

- Nije prošlo dva minuta od tada, privatno obezbeđenje koje čuva Vazuru je došlo. Uhvatili su me za gušu i vukli me i tukli. Ubacili su me u kancelariju i tamo su me mlatili. Bio sam tamo pet-šest minuta, a onda sam izašao ispred stadiona kada su me pustili. Vređali su me i psovali majku, kao i Ostoji Mijailoviću. Sišao sam dole do izlaza, na stepenicama me je uhvatila nesvestica i pao sam. Izašli su ljudi, dali su mi vode, pozvali Hitnu pomoć, koja je zvala policiju. Bio sam do pola 10 uveče u bolnici.

Dalibor je dugo u Partizanu, ali mu se nikada nije desila nijedna slična situacija.

- Nikad u životu mi se to nije desilo, u Partizanu sam, gledam utakmice, tu sam uz (generalnog sekretara JSD) Željka Tanaskovića. On mi je mnogo pomogao, jer sam odrastao u domu bez roditelja. Volim Partizan, volim sve, ali ne volim ovakav odnos i ponašanje.

Potvrdio je da ga je tuklo Vazurino obezbeđenje.

- Njegovo obezbeđenje samo njega čuva kada je na stadionu, to su bili oni.

O celom slučaju informisana je i policija.

- Bio sam sa Tanaskovićem danas u policiji, dali smo izjave, očekujem dalji razvoj situacije.

Uz fizičke, Petrović oseća i psihičke posledice.

- I dalje sam pod stresom, ne mogu da spavam, uplašen sam.

Odmah posle incidenta se oglasio predsednik Košarkaškog kluba i JSD Partizan Ostoja Mijailović sa porukom podrške, koja stiže sa svih strana, pa čak i od Zvezdinih navijača.

- Zahvaljujem se svim ljudima, imam mnogo ljudi koji su stali na moju stranu, imam veliku podršku i verujte mi na reč da sam dobio pozive od navijača Crvene zvezde i Partizanovih navijača, ma sa svih strana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike