Skandal u Humskoj! Pretukli navijača Partizana uz psovke J**o te Ostoja! Mijailović odmah pružio podršku (FOTO)

13.10.2022

18:26

0

Autor: 24sedam

Sve se desilo tokom dana u prostorijama FK Partizan

Skandal u Humskoj! Pretukli navijača Partizana uz psovke J**o te Ostoja! Mijailović odmah pružio podršku (FOTO)
Dalibor - Copyright Printscreen/Twitter

Dalibor Petrović (37), koji godinama prati gotovo sve mečeve fudbalera, košarkaša i odbojkaša kluba, danas u ranim popodnevnim časovima je prebijen u prostorijama Fudbalskog kluba Partizan.

On godinama dolazi u prostorije tri pomenuta kluba i pred utakmice dobije karte da gleda klub koji voli.

Takođe od prošle godine on ima aparat za kokice i dozvoljeno mu je da ih prodaje kad su utakmice u Humskoj. Danas se popeo u prostorije Partizana, najnormalnije kao i uvek. Pored kafe bara u hodniku, su mu prišla dva momka koja su odmah počela da ga vređaju. Jedan ga je ugurao uz zid i pored činjenice da je bilo još nekih ljudi u holu.

On je rekao da je došao po karte i da vidi oko kokica, ali ga je drugi krvnički krenuo da udara i vređa. Dalibor je uspeo da uključi telefon koji je držao sa sobom iako su hteli da mu uzmu. Čuje se bolno jaukanje kad ga udaraju i kako ga teraju da "ide kod Ostoje".

Odmah se oglasio i predsednik JSD i KK Partizan Ostoja Mijailović.

- Dragi Dalibore, dok je pravih Partizanovaca ti nikad nećeš biti sam! Verujem da i tebe kao i sve nas od udaraca više boli nepravda i osećaj da nas neko deli na podobne i nepodobne, a samo zbog svojih fotelja! Neće moći, neće proći! Neka sledeći put kukavice napadnu mene! - napisao je Mijailović na Tviteru posle velikog skandala.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike