Vlahović je drugačiji igrač kad igra za mene, sutra će dati gol! Piksija pitali o napadaču, on "bocnuo" Juventus!

14.10.2022

09:42

0

Selektor ima poruku za Alegrija

Vlahović je drugačiji igrač kad igra za mene, sutra će dati gol! Piksija pitali o napadaču, on "bocnuo" Juventus!
20220605mmStojko22 - Copyright MN Press

Juventusu u ovoj sezoni ne ide kako tradicija nalaže. I dok je svima jasno da je na upravi da načini promenu trenera, ima i onih koji za loše rezultate slavnog kluba okrivljuju mladog napadača Dušana Vlahovića.

A srpski fudbaler u dresu nacionalnog tima odlično igra, pa selektor Dragan Stojković Piksi, nema razloga za brigu.

Upravo je Stojković ovih dana u Italiji, na standardnom svom putovanju, tokom koga obilazi srpske igrače, a u subotu će pratiti derbi između Torina i Juventusa. Tom prilikom italijanski mediji su želeli da obave razgovor sa selektorom, a najviše su se zanimali upravo za Vlahovića i njegovu trenutnu formu.

- Da li sam zabrinut zbog Vlahovića? Ne, meni je samo bitno da je on fizički dobro. Uvek je davao golove i nastaviće da ih daje - bio je kratak i jasan selektor "orlova", ali je potom analizirao nastupe mladog igrača i u Juveu:

- Vlahović koji igra za Srbiju je drugačiji od onoga koga svi vide u Juventusu, ali ni to nije moj problem. Svi uvek očekuju mnogo od Dušana, a u najboljim klubovima kakav je Juventus kada ne pobeđujete uvek je veliki pritisak na napadačima.

Selektor je sa napadačem postigao i jedan dogovor uoči gradskog derbija.

- Pričali smo u reprezentaciji, ali pitajte Dušana šta sam mu rekao. Sutra će dati gol,a  onda će posle meča svima da plati večeru - istakao je selektor Srbije.

Deo razgovora bio je i Filip Kostić koji je nedavno stigao u Juventus iz nemačkog Ajntrahta, kao veliko pojačanje.

- Filip mora da dobije još vremena da se prilagodi u taktički mnogo drugačiju ligu kao što je Serija A. Ako se rezultati Juventusa poprave gledište što se tiče Kostića će biti drugačije. Alegri je jako inteligentan i siguran sam da će naći načina da popravi stvari u Juventusu - zaključio je selektor Srbije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike