Stvarno ima pik na Srbina: Alegri ponovo kritikovao Vlahovića - Bio je dobar, ali je morao još neki gol da zabije!

06.10.2022

05:36

0

Trener Juventusa bio je zadovoljan igrom Srbina, ali morao je malo i da ga pecne

Stvarno ima pik na Srbina: Alegri ponovo kritikovao Vlahovića - Bio je dobar, ali je morao još neki gol da zabije!
vlahovic - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Dušan Vlahović je ponovo počeo da zabija za Juventus, što je izuzetno obradovalo trenera Stare dame Masimilijana Alegrija, koji je posle meča sa Makabijem imao samo reči hvale za srpskog napadača, ali dobio je i kritiku.

- Vlahović se dobro snašao u meču sa Makabijem. Tehnički gledano odigrao je najbolji meč, isto tako mislim da je mogao da postigne još neki pogodak.  Iz četiri izrazito dobre šanse morao je da postigne još neki gol. U svakom slučaju njegova forma ide uzlaznom putanjom - poručio je Alegri. 

Het-trikom asistencija Anhel di Marija je na večnoj listi asistenata Lige šampiona preskočio Lionela Mesija, izbio je na drugo mesto i stigao do “kote 38”. Samo Kristijanu Ronaldu gleda u leđa.

Oduševljen je Maks Alegri partijom Argentinca, a reči hvale ima i za Adrijana Rabioa, dvostrukog strelca protiv Makabi Haife. 

- Di Marija je izvanredan igrač. Bio je divan u završnicama akcija, veoma dobar u dodavanjima. Ovo mu je bila prva utakmica koju je odigrao posle dužeg vremena i dobro se držao - poručio je strateg Juventusa. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike