Juventus na kolenima! Vlahović ništa nije mogao, Kostić menjao pozicije, ali Alegri se i dalje sve pita!

11.10.2022

18:43

0

U Kopenhagenu mreže mirovale

Juventus na kolenima! Vlahović ništa nije mogao, Kostić menjao pozicije, ali Alegri se i dalje sve pita!
Tan2022-10-11_192621233_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Ariel Sćalit

Fudbaleri Juventusa večeras su doživeli težak poraz u meču četvrtog kola Lige šampiona na gostovanju Makabiju iz Haife sa 2:0 (2:0). U istom terminu večeras, Kopenhagen i Mančester siti su remizirali, 0:0.

Večerašnjim porazom, torinska Stara dama je na ivici eliminacije u grupnoj fazi elitnog takmičenja! Sunovrat slavnog kluba se nastavlja tako iz meča u meč, bez obzira o kom takmičenju je reč. Sa druge strane, Makabi je stigao do verovatno najveće pobede u novijoj istoriji kluba.

Nakon što su eliminisali Olimpijakos i Crvenu zvezdu u kvalifikacijama, sada su bili kobni i za Juve. 

Igrao se sedmi minut kada je Omer Acili iznenadio odbranu Juventusa. Igra gostiju nije obećavala ni u nastavku, a naročito je bilo teško nakon povrede Anhela di Marije, koji je zbog bolova u zadnjoj loži teren napustio u 24. minutu.

Masimilijano Alegri je tada na teren poslao Milika, dok je Filipa Kostića ostavio na klupi, a u finišu poluvremena, Acili je stigao do novog pogotka, 2:0. Tada je već bilo jasno da je Juventus u nemogućoj misiji, ali su po povratku na teren imali inicijativu i nizali prilike. 

Vlahović je bio silno motivisan, ali nije imao podršku od strane saigrača. Kostić je na teren ušao u 46. minutu, ali mu je Alegri menjao pozicije, pa se srpski vezista večeras nije naigrao. Uostalom, kao nijedan igrač iz Torina. 

Domaćini su napravili podvig na opšte oduševljenje punog stadiona u Izraelu.

Što se meča u glavnom gradu Danske tiče, Mančester je igrao bez glavnog igrača, Erlinga Halanda, a najviše uzbuđenja bilo je u prvom poluvremenu.

Najpre je Rodri pogodio u 11. minutu, ali je taj gol poništen nakon aktiviranja VAR-a i ustanovljenog ofsajda. Potom je Rijad Marez promašio penal u 25. minutu, a zatim je i Serhio Gomez zaradio crveni karton.

Takođe, taj meč je bio prekinut u jednom momentu prvog poluvremena, nakon što je navijač utrčao na teren u majici sa natpisom "Bojkotujte Katar". Redarska služba je brzo reagovala.

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike