Poznati detalji drame Dušana Vlahovića: Evo zašto je boravio kod Argentinca i ko su zapravo razbojnici koji su upali u vilu!

07.10.2022

09:22

0

Srećom, osim traume, fudbaleri su prošli bez povreda

Poznati detalji drame Dušana Vlahovića: Evo zašto je boravio kod Argentinca i ko su zapravo razbojnici koji su upali u vilu!
Dušan Vlahović - Copyright Profimedia

Kasno sinoć odjeknula je informacija da su naoružani razbojnici upali u dom Anhela di Marije u Torinu, dok je sedeo sa srpskim fudbalerom Dušanom Vlahovićem, kao i da su se čuli pucnji.

Srećom, niko nije povređen, a jedan od trojice napadača ubrzo je uhapšen.

Međutim, brojni detalji bili su nepoznati, pa su se nametala pitanja, a mediji sa Apenina danas donose objašnjenje.

Prema pisanju "Gazete delo Sport", centarfor i Argentinac žive u istom kompleksu u delu Torina, koji je poznat i kao kraj za igrače u kojem žive fudbaleri Stare dame. Inače, Vlahović se tek nedavno iz centra grada preselio u ovaj kompleks, koji je često meta bandi i lopova.

Kako je policija rekonstruisala događaj, razbojnici su pokušali da upadnu u vilu oko 19.30, a alarm se aktivirao nakon što je reagovalo privatno obezbeđenje fudbalera, kada su na sigurnosnim kamerama uočili da neko pokušava da uđe na posed.

Prema prvim informacijama, ne radi se o lokalnim kriminalcima, već o organizovanoj bandi specijalizovanoj za krađe i pljačke u vilama, a policija je na toj oblasti već ranije pojačala kontrolu.

Kako su svedočile komšije, tokom večeri su se čuli pucnji, a i dalje nije utvrđeno da li je su pucali kriminalci ili policajci.

Jedan od komšija je pronašao pištolj, a "Gazeta" navodi i da su kriminalci uspeli da se popnu i preko zida uđu u dvorište vile, ali da su pobegli čim su čuli policiju.

Pre ovog slučaja, lopovi su upali u dom Paula Dibale, srećom, dok je on bio na utakmici, a nekoliko godina ranije, Klaudio Markizio kidnapovan sa suprugom.

Vlahović je bio gost kod Argentinca u luksuznom kompleksu gde se nalazi dvojna vila u kojoj su ranije živeli Aron Ramzi i Rodrigo Bentankur.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike